... och så har jag testat...

2 ägg
2 dl socker
3,5 dl mjöl
2 tsk bakpulver
50 g smör
1,5 dl mjölk
250 g grovrivet äpple (ca 2 stora äpplen)
150 g grovriven mandelmassa
Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna. Smält smöret och koka upp med mjölken. Blanda samman allt och tillsätt det rivna äpplet. Häll smeten i en smörad och brödad form. Toppa med riven mandelmassa. Grädda 45-50 min i 175 g i nedre delen av ugnen. Pudra florsocker över den svala kakan innan servering.

Kommentarer
Postat av: Johanna
Den såg god ut! Kanske får ta och testa att göra den någon dag.
Postat av: Frida
Åh den ska jag prova att göra i helgen!
Postat av: Hanna-Sofia
Du har alltid så smarriga kakor på din sida, det är inte bra för mig det ;-). Ska snart svänga ihop en sådan där god banankaka som är din kompis favorit.
Postat av: Maxlilly
Very Good Directory !!! Keep It Up.
Trackback