Till Melker

Idag firar vi dig och det faktum att det är tio år sedan vi blev föräldrar för första gången. Tio år! Det känns lite svårt att greppa faktiskt. Men vi är så oändligt tacksamma att det var just vi som fick bli dina föräldrar. De första dygnen tillsammans med dig var de bästa i våra liv. Kärleken var gränslös och omedelbar och känslan var magisk. Melker betyder ljusets konung och du har verkligen gjort vårt liv så mycket ljusare och rikare sedan du kom till oss. 

I våra ögon har vi inte kunnat få en finare och vackrare pojke än du. Levnadsglad och nyfiken, men också lite försiktig. Lite cool och kaxig ibland men oftast bara en snäll, glad och omtänksam kompis. En sportintresserad och TV-biten ruffstuffs som fått pappas chokladbruna ögon och mammas buslockiga hår. Och som är världens bästa storebror till världens sötaste (och ibland jobbigaste) lillasyster.

På din väg genom livet önskar vi dig inte pengar, framgång och makt. Istället önskar vi dig modet att lita på dig själv och att vara dig själv. Vi önskar dig modet att stå upp för det du tror på och stå för det du har sagt. Vi önskar dig modet att våga följa dina drömmar och se vart de för dig. Vi önskar dig inte en väg utan gropar. Istället önskar vi dig kraften att gå längs den valda vägen. Vi önskar dig vänner för livet och den bästa av hälsa. Och så kärlek förstås. I massor.

Vi älskar dig. Oändligt mycket. Och för alltid. Grattis önskar mamma och pappa. Och så Meja förstås.

RSS 2.0