Lat helg och fin badrumsinspiration

Hoppas ni har haft en fin helg. Vår helg har verkligen gått i vilans tecken. Jag har knappt varit utanför dörren och knappt fått något vettigt gjort alls. Det krävdes en kraftansträngning att bjuda grannarna på en spontanmiddag i lördags och idag har jag strykt alla Mejas kläder då vi äntligen fixat en vettig klädförvaring åt henne med möjlighet att hänga kläderna och så har jag skjutsat lilleman till innebandyträningen. Annars har jag mest varit osocial och gått med talbok i öronen hela helgen. Just nu lyssnar jag lättsmälta historiska romaner á la Ingelman-Sundberg som jag fått låna av en vän. Tack!

I övrigt har jag gått sneglat på vår nya badrumsmöbel som står inhyst i ett förråd i väntan på renovering av badrum, tvättstuga och hall som kan och ska dras igång bara någon av oss struntar i ångesten över att behöva anlita hantverkare och lyfter luren och börjar ringa runt till de lokala hantverkarna. Jag har också surfat fin badrumsinspiration. Bilderna nedan återfinns på Hemnets inspirationssida. Har ni några fina badrum som ni kan tipsa mig om?

Måndagar är Mejas och min hemmadag så i morgon blir det mamma-dottermys i 180! Vi börjar med långpromenad och en tur till bästa lekparken... En fin vecka önskar jag dig!
Alla bilder från olika objekt på Hemnet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0