Trosametet 2011

Så mycket att blogga om. Så lite tid över för just bloggen. Men inspirationen och viljan finns i varje fall så då brukar det gå att hitta lite tid.

Vilken härlig långhelg vi har lagt bakom oss. Det kändes som en hektisk men härlig semestervecka med familj, bästa vänner, lite avkoppling, fix i hemmet och så underbart väder och god mat. Det blir inte så mycket bättre än så om ni frågar mig. Vi började ju ledigheten i onsdags med födelsedagsfirande. På torsdagen var det dags för den årliga traditionen Trosametet som alltid äger rum på första officiella metardagen som är Kristi Himmelfärdsdagen. Det var färre än vanligt bland vännerna som hade möjlighet att delta i år men vi gjorde definitivt det bästa av situationen och hade en jättemysig dag med Henric, Eva, William och Julia och så lite syskon och föräldrar till dem. Vädret var varmt men som vanligt blåste det en hel del nere i hamnen.
William deltog för första gången som yngre junior och fiskade fyra timmar mot barnens två. Det nappade dåligt och tålamodet tröt en del sista kvarten men med lite peppning så fiskade han hela tiden och slutade på en hedervärd fjärdeplats,att det bara var fyra deltagare i den åldersklassen behöver vi inte nämna :-). Men William var nöjd med medalj och 60 kr rakt i handen.
Meja var förstås också med, dock inte i tävlingen, utan som provsmakare av betet. Majsen var godast, följt av magot och mask.
Melker och Julia snackar och mumsar godis. Det är roligt att se att de fortfarande är mycket tighta trots att vi inte umgås lika ofta nu som vi gjorde när de var pluttisar.

Den här dagen var de särskilt mysiga och hade små bråttningsmatcher med varandra och hängde ihop hela tiden. Vi mammor när fortfarande forhoppningar om att de ska gifta sig en dag. Time will tell.
Sötnosarna.
Efter prisutdelning fick man också belöning i form av glass med minimaränger. 

Efter avslutade tävlingar åkte vi hem till oss och grillade hamburgare och drack rosévin och snackade bort några timmar i trädgården. En härlig dag. Tack, bästa vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0