Veckan som gått

Vi har haft en lugn vecka här hemma. Vi har varit lite krassliga allihopa och onsdag, torsdag höll jag Melker hemma från skolan för att kurera sig. Detta under stark protest från lilleman som bara längtat efter att leka och träffa alla sina kompisar igen. Så för att förhindra att han inte avled av tristess så fick Meja och jag anstränga oss och hitta på roliga saker att göra.
Bygga med kapplastavar är en favorit. När man inte når ner till klossarna i botten får man helt enkelt klättra ner i lådan.
Disco är också kul. Ner med rullgardinen, på med discolamporna och häftig musik sen dansar vi till svetten rinner.
Fika är ju ett måste. Som synes tar vi igen lite av det vi missade genom att tillbringa december månad utomlands. Melker och jag gjorde en sats knäck i veckan och när man är sjuk får man faktiskt ta två knäck om dagen även om det inte är lördag. Lussebullar hade mamma med sig i tisdags. Mums.
Tjorven och Skrållan på DVD. På grund av ointresse från Melkers sida har dessa filmer vilat några år nu men nu börjar vi få en ursäkt att plocka fram och njuta av dem igen. Meja satt vid ett tillfälle som trollbunden och tittade på Lotta på Bråkmakargatan när vi var i Thailand.
Playmobil är också kul, i varje fall tills Meja vaknar och lägger sig i leken. Melker och jag tycker det är roligare att bygga ihop och leka. Meja föredrar att riva och montera ner saker och ting. Gärna allt på en gång. Som gjort för konflikter.
Men om man leker med lillasyster på hennes villkor kan man också ha roligt.
När pappa kommer hem från jobbet blir det pingisturnering i vardagsrummet. Några dvd-skivor fungerar som nät. Det borde finnas bordtennisnät som man kan montera på köksbordet. Någon som vet?

Kommentarer
Postat av: Linas inredning

Vad mycket ni har gjort! Vet att ikea för några år sedan hade pingisnät som man kunde sätta var man ville, har inte de det fortfarande så har säkert någon annan :)

2011-01-17 @ 21:47:27
URL: http://linasinredning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0