Snow Pedestal G3

Vi är fortfarande inte helt klara med vårt sovrum - två år efter renoveringen! Det går inte så fort till beslut och handling här hemma (om det inte gäller resor förstås). Fortfarande återstår nattduksbord och huvudgavel. Jag var länge inne på att vi skulle ha varsinn liten vitsprayad stringhylla på varsinn sida om sängen (precis som Malin har). Jag har t o m två stycken liggandes i garaget, slipade och klara för målning, som jag budat hem via Tradera. Men så har jag börjat tveka. Jag har massor med skrot i mitt nuvuarande nattduksbord; pennor, block, flera böcker som jag läser parallellt, otaliga inredningsmagasin, nappar, våtservetter, huvudvärkstabletter, suppar, pappersnäsdukar m m. Jag behöver ett nattduksbord med lite mer (och gärna dold) förvaring så nu funderar jag på om inte barnen ska få de små telefonborden istället. Själv har jag snöat in på Snow Pedestal G3 från Asplund. Jag gillar inte hjulen utan skulle helst vilja skruva upp pedistalen på väggen. De är dyra, 4 250 kr/st, men jag är övertygad om att jag skulle behålla dem resten av mitt liv. Har du något annat tips på fina sängbord?

Kommentarer
Postat av: Jenny Frisk

Vi hade samma dilemma i vårt sovrum. Vi har trångt så vi vill ha något mindre sängbord men samtidigt ville jag kunna dölja alla småpryttlar. Till slut blev det Kartells vita Componibili, vi blev mycket nöjda. Kan de funka hos er?

/Jenny

2011-02-23 @ 06:09:33
Postat av: Jenny Frisk

2011-02-23 @ 06:10:05
Postat av: Nanna

Jag gillar SB Nords sängbord. Mavis har också ett par. Lectus har ett som ser ut som böcker staplade på varandra och så är det ett fack i varje bok.

2011-02-23 @ 15:56:58
URL: http://nannashem.blogspot.com
Postat av: Sofia på Mokkasin

Hejhej Bodil!

Vad kul att du hälsade på idag och oj vilken fin blogg du har. Så många härliga bilder och inspiration! Och vilken fantastisk fin header, snacka om sommarlängtan.Jag älskar min snöförvaring, bara så du vet ;) har ju tjatat om det i tid och evighet på bloggen. Men faktiskt är det som du säger, man behåller dem definitivt resten av livet.Jag är ju återförsäljare för Asplund. Tror absolut att det går att få dem utan hjul. Säg till om du vill att jag kollar upp.Ha det fint!

Kram Sofia

2011-02-23 @ 21:56:48
URL: http://mokkasin.blogspot.com/
Postat av: Susanne [Snusans inredningsblogg]

Jag är också på jakt efter sängbord. Fasen vad snyggt med Stringhyllor vid sängen, tänkte jag direkt när jag läste. Fast sen insåg jag att även jag har en himlans massa grejer på nattduksbordet som gör sig bäst i någon dold förvaring.

2011-02-24 @ 02:55:33
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com
Postat av: Annelie

Jaa, dessa sängbord är verkligen underbara! Synd att det som är snyggast alltid är dyrast!

2011-02-24 @ 16:34:24
URL: http://dansbanegatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0