Tavla med minnessaker


Denna bild kommer från IKEAs blogg Livet hemma. Jag gillar tanken på att rama in något från den första bebistiden. Denna idé tror jag jag ska omsätta i praktiken i Mejas rum. Frågan är bara vad som ramas in? Hmm, tål att fundera på en stund.

Kommentarer
Postat av: Anne

Jag gillar också den idén. Funderade faktiskt själv på dotterns första body, strumpor, mössan eller något annat från tiden hon var pyttig. Men jag funderar på hur kläderna blir efter ett tag, om dom gulnar eller på annat sätt blir dåliga av att vara inramade länge.

2010-09-29 @ 18:21:41
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Snusans inredningsblogg

Ja jag ska göra likadant med en av de första bodysarna. Klart de ska hänga framme istället för att ligga gömda i någon minneslåda. :)

2010-09-29 @ 20:17:48
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com
Postat av: isa

En cool ide helt klart. Vi har gjort en tavevägg i ellas rum där jag har satt upp gipsavgjutningen av hennes bebisfot i 3d i en ram. Napp tavla gjorde jag även och satte fågelkrokar i en och tog bort glaset. Vad har du för plane?? Ska bli kula tt se vad du ska göra. kram

2010-09-29 @ 21:37:05
URL: http://rustaupp.blogg.se/
Postat av: Bodil

Vilken kul ide!

Hejsan!

Hittade dig genom Julias vita drömmar och gillade att vi har samma nmn.

Härlig blogg och söt dotter. Klänningen-toppen i rött, vitt och blått hon har på sig några inlägg sen, min dotter har samma. Min mor skickade från Sverige.

Ha en fin torsdag!

Kram Bodil.

2010-09-30 @ 14:39:49
URL: http://www.morsefarm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0