Tokigt i Thailand #1

Ibland blir det lite tokigt. Vi håller på att prova ut några bra blöjer till Meja. Det första paketet vi köpte var inget vidare. Lite för små, tjocka och höll inte vätan något vidare. Det andra paketet, visade sig vara lite stora när vi kom hem. Här har jag tagit en blöja och satt runt Melkers fotboll. Japp, vi lyckade få med oss ett paket vuxenblöjor hem.
Vi borde kanske börjat ana oråd i butiken när de istället för att ange vikt, istället uppgav längd. Det stod 74 cm upp till något när jag läste på förpackningen och eftersom Meja är strax över 74 cm och de tidigare vi köpte var för små så tänkte vi nog både Tobbe och jag att dessa blir bra. I efterhand och när vi läste lite nogrannare stod det 74 cm till 117 cm vilket var storleken på blöja och inget annat. Inte heller kunde man av förpackningen i sig bli väggledd om att det rörde sig om en vuxenblöja - ett foto på en vuxen person hade räckt. Och inte heller placeringen av förpackningen i hyllan hjälpte till.
Nej då, där står den så snyggt bredvid och under andra små blöjor. Och inte heller i kassan var de vänliga nog att upplysa oss om vårt misstag trots att Meja var med fullt synlig i barnvagnen. Döm av vår förvåning när vi kom hem och öppnade förpackningen. Som vi skrattade...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0