Dagens bilder

Idag har vi haft en skön stranddag. Vädret har varit sådär härligt skönt. Ingen sol, bara moln. Men varmt ändå och en svag bris. Jag följde med Melker till Royal Lanta Resort idag på morgonen för den första gympalektionen på stranden. Jag stannade kvar en stund och tittade. Det såg så mysigt ut!
Igår berättade Melker för Torbjörn att han trivs mycket bättre i den här skolan än den hemma i Trosa "för här är det inget bråk och alla är snälla mot varandra". Jag blev både glad och ledsen över den kommentaren.
Meja stormtrivs i såväl vatten som sand, man får dock passa henne noga för hon kryper bara rakt ut i vattnet och fortsätter bara trots att vågorna sköljer över hela henne. Hon skriker som en tok när man bär upp henne från vattnet men så fort man sätter henne i sötvattensduschen blir hon nöjd igen.
På stranden finns det mycket att undersöka närmare. Kottar att tugga på, snäckor och koraller att suga på, pinnar och grenar att vifta med osv. Sanden som fastnar överallt verkar inte bekomma henne nämnvärt. Några kullerbyttor har det blivit då hon fått hela ansiktet fullt med sand och då som först har hon protesterat.
Det är skönt när det är lågvatten och det är långt ner till vattenbrynet. Då har man lång tidsfrist att få fatt på henne. Hon är grymt snabb på att krypa nu. Och hon ser så rolig ut. Hon liksom borrar ner huvudet och så kör hon på med kraftiga tag. Det ser ut som en liten minisumo som kryper fram mot sin motståndare.
Meja har äntligen fått en hink, spade och några sandformar. Det tog Tobbe tre veckor att pruta ner till rätt pris och spara 5-10 kr. Jösses säger jag bara. Hans nya prutprojekt är en trickboll till Melker. De vill ha 100 bath för den vilket motsvarar 22 kr. Stackars Melker får väl ingen trickboll inom den närmsta veckan.
Söta bikinibyxor som Meja fått av mormor. Tyvärr hann jag bara sätta på henne dem idag innan hon bajsade ner dem och hela solsängen. Tur att Tobbe var och hämtade Melker då, då kunde jag ta det hela med ro. Annars får man ägna merparten av energin åt att lugna ner honom :-) !

Kommentarer
Postat av: Tobias

He he! Han är för rolig den där Tjabo. Han är väl rastlös så han måste lägga energin på prutningen.

Här är det ett jävla snöblask. Önskar vi vore hos er. Bodil, köp trickbollen till Melker omgående och hälsa att den är från oss. Du får pengar av oss när vi träffas. Kan nog salta lite och ge 120 baht för den. ;-) Kramar från Karlssons

2010-11-10 @ 19:54:00
Postat av: A-C

Åhh igen, vad det är skönt att du är duktig på att uppdatera nu. Vi känner igen henne fullständigt, vilka härliga ungar Ni har, vi saknar Er och värmen varje minut. Gustav somnade "stående" ikväll, har lite svårt med tidsomställningen fortfarande.



Kramar / A-C

2010-11-10 @ 21:20:08
Postat av: Anna

Tittar in lite då och då för och se hur ni har det =)

och ni ser ju ut och ha det helt underbart ,

hoppas Melker får sin trickboll snart, du får väll smyga iväg och köpa den åt honom ;-), eller gå och gör en deal med försäljaren och ge honom lite pengar så att Tobbe får köpa den några kronor billigare hihihi



kram på er

2010-11-11 @ 10:21:12
URL: http://moavp.wordpress.com
Postat av: Helen// (cbaqke på Styleroom)

Jag är inne o kollar Er blogg dagligen! Ni verkar o ha det så fantastiskt gott.....med allt tänkbart innehåll! Njut o ha de så skönt:)

(från en av Dina trogna blogg-läsare)

2010-11-12 @ 15:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0