Dagen i bilder

Sista dagen på Koh Lanta för mamma och svärföräldrarna. Imorgon bitti kl 10.00 åker de in till Krabi för att tillbringa det sista dygnet där innan flyget lyfter tidigt på torsdag morgon. Vi tillbringar dagen på deras resort. Molnen biter sig fast och vi får inte se någon blå himmel idag heller (en och halv vecka sedan sist). Det duggar lite emellanåt men vi lämnar inte stranden. Vågorna är dryga metern höga idag när de slår in över stranden. Tidvattnet är högt stora delar av dagen.
Min fina mamma håller humöret uppe trots att hennes plan var att pressa rejält i solen sista veckan. De planerna gick inte i lås. Men lite färg har hon i varje fall fått.
Meja är med resortkillarna och övervakar deras arbete att montera upp ljusslingor.
Svärfar Olle försitter aldrig en chans att ta en tupplur. Han kan somna var som helst, när som helst. Men här är han faktiskt vaken, förvisso nyvaken, men ändock vaken. Det är ju helt uppenbart vem Tobbe brås på i detta avseende. Hi, hi.
Svärmor Gun är en riktig bokmal och har alltid något bra lästips på gång. Morfar och Meja har fått span på något roligt.
Melker kommer efter skolans slut och vi kör lite strandtennis. Vårt rekord är 21 bollar!
Sista middagen tillsammans. Gun och mamma studerar Funky Fish's meny omsorgsfullt. Idag skippar de den västerländska maten och kör på thaimat hela vägen.
I väntan på maten spelar Melker lite fotboll med några thailändare. Här kickar de boll till varandra. Torbjörn har fotat.
Kolla himlen. Vacker inte sant? Jag älskar den där blågrå färgen i olika toner. Torbjörn har fotat.
Middagen är avslutad och Melker får en lektion i thailändska av kvinnan i Inter-tröjan.
Sista kvällen tillsammans och vi tänder ännu en thaiballong. Tack för att ni kom. Det har varit jättemysigt att ha er här!
Utan blixt och utan stativ, men ibland kan även misslyckade kort bli fina. Här ser ni resultatet av Mejas arbete med resortkillarna. Massor av fina ljusslingor.

Kommentarer
Postat av: Chrislotte

Nice site, cool background. toni.

2011-06-06 @ 10:45:13
URL: http://chrislotte.blognext.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0