Ao Nang

Det regnar idag så medan Tobbe och Meja sover förmiddag och Melker är i skolan bjuder jag på ett bonusinlägg från helgen. Ao Nang är betydligt mer fartfyllt än Koh Lanta. Området är byggt kring en gata som har formen som ett U och där botten av U:et löper längs med stranden för att sedan vända inåt land igen. Här varvas små butiker med restauranger och barer. Det är fullt med inkastare som alla tilltalar en på svenska. Det påminner mycket om vilket charterställe som helst. Vi gjorde i varje fall en hel del fynd när det gäller shopping och gjorde en trevlig utflykt till Railey (mer om det senare). Här är ett urval av bilderna jag tog i helgen.
När vi kom till hotellet fick vi en välkomstdrink och en liten tallrik med en varm handduk. Svärfar trodde dock att det var något ätligt täckt med kokos så han tog helt sonika och stoppade handduken i munnen. Hi, hi. Vi inledde förstås med ett dopp i poolen. runt poolkanten hade man lagt en ränna med stenar i matchande färger som den lilla muren och som fångade upp vattnet som rann över poolkanten. Fint!
Mamma tar sig en svalkande simtur. Svalkande och svalkande förresten. Med 32 grader i poolen så svalkar det inte särskilt mycket men det är skönt ändå.
Mina fina poolkillar.
En bild från hotellrummet och den coola sänglampan i form av en bug!
Trädgården på hotellområdet är liten men grön och frodig. Det kryllar av orkidéer överallt.
Grönska och vattenbassänger med fiskar och fontäner som porlar.
Fler orkidéer.
Bland bambun hittar jag denna lilla kompis ca 7 cm lång.
Solnedgång från Ao Nang stranden.
En av kvällarna skippar vi de ordnade restaurangerna och äter middag vid ett av de mobila köken på trottoaren. Här är vår kock för kvällen. Maten är hälften så dyr här och minst lika god.
Ett par meter bort hittar vi pannkaksståndet.
Meja får en pannkaka med banan.
Gun och Olle slår till på den här rackaren. 25 cm lång och 15 cm hög. Smakar ungefär som aborre när vi saltat lite och benen är stora så det är inget problem att rensa den.
Här är hela gänget samlat förutom undertecknad.

Kommentarer
Postat av: Fg & A-C

Bodil, vilka grymma foton du tar, hur fina som helst.

2010-12-02 @ 20:59:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0