Ommålning av huset

Idag ska vi göra Nordöstra Gotland. Sitter i bilen på väg upp mot bl a Rute Stenugnsbageri, Laxboden i Lergrav och Furillen. Mobilt bredband is the shit.

Detta är min andra semestervecka. Den första veckan gick delvis åt till sommarens stora renoveringsprojekt - att måla om huset. Torbjörn ägnade - tillsammans med mina fantastiska svärföräldrar - sin första semestervecka åt att måla på heltid. Jag drog mitt strå till stacken på kvällarna efter jobbet genom att klättra högst upp på nock och byta ut vindskivor (Jag är den enda i familjen som inte är höjdrädd!). Eftersom vi även målat om såväl fasad, grund, stödmurar, dörrar och fönster samt satt fasadbelysning på två sidor och byt utebelysning på den tredje så tog hela projektet drygt en och en halv vecka, men nu är vi i klara. Det som återstår är framsidan av muren men det får vänta till nästa vår då vi ska ta oss an hela planteringen på framsidan. Vi är i varje fall toppennöjda med resultatet. Detta trots att vi helst hade bytt kulör helt på fasaden. Men vi bor tydligen i en konservativ skärgårdskommun där Bygderöd ännu är hetaste mode en bit in på 2000-talet. Suck.


Jag önskar jag hade kunnat visa några tydliga förebilder men tyvärr glömde älsklingen fotografera, detta trots tydliga uppmaningar och en placering av digitalkameran som i princip tvingade honom att snubbla över den. Suck x 2. Men här är i varje fall ett helt gäng med efterbilder. De tagna i mörker lämnar en hel del att önska vad gäller bildkvaliteten men jag orkade inte ta fram stativet. Ni får i varje fall en uppfattning om hur det ser ut.Kommentarer
Postat av: HUSnrNIO

Vad fint det ser ut. Härligt trädäck/altan och både fint och mysigt med all belysning.

2009-07-23 @ 22:06:12
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Kajsa Kromnér

Nu är jag såååå sugen på att få komma hem till er! Lova, en middag snart :-)Men ni är väl kvar på gotland. Läskigt med olyckan! Ha det bra!

kram kajsa

2009-07-24 @ 11:09:00
Postat av: Jannice

Gud vad fint hus ni har!

2009-07-24 @ 14:01:32
URL: http://jajasblogg.blogspot.com
Postat av: Heléne

Super fint! Vilken härligt trädäck ni har me snygg belysning!

2009-07-25 @ 15:54:57
URL: http://rosadagar.blogg.se/
Postat av: Jenny

Wow, vilket hus!!

2009-07-26 @ 10:53:56
URL: http://jennyk.blogg.se/
Postat av: Anne (anness design)

Otroligt snyggt med all belysning. Och vilket fint stort hus! Underbart altandäck med :)

2009-07-29 @ 10:59:15
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Carina

Utebelysning gör otroligt mycket för husets utseende. Det ser urtjusigt ut.

Kram/Carina

2009-07-31 @ 08:40:44
URL: http://englimtavmittliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0