Tisdagstema: Vinter


Dagens tisdagstema är vinter. Denna bild vaknade vi upp till i morse. Rådjuren känner sig väl hemmastadga i vårt kvarter och vår trädgård. De har till och med varit inne under vårt altantak och gått i jakten på mat. Jag känner en hatkärlek till dessa djur. De är vackra att se på och lite sällskapliga men de äter upp det mesta i sin väg och tulpanlökar är bara att drömma om. När vi bygger vårt hus om några år så måste det vara på rådjursfri mark!

Kommentarer
Postat av: Diana

Hallå där! Så trevlig att höra av dig igen :)

Ni verkar haft ett riktigt härligt jullov, precis som det ska vara.



Vi har en liten rådjursfamilj på 3 som rör sig på den lilla allmänningen ovanför oss. De är totalt orädda av sig och bryr sig inte om man går ut och skriker på dem. När Didrik börjar springa emot dem rör de på sig i sakta mak. De äter äpplen direkt från våra träd, kliver i min trädgårdskompost och spatserar på vår veranda. Lite halvläskigt när man står och diskar när det är mörkt ute och man hör fotsteg på verandan och vips har man två stora ögon som står och glor på en utanför köksfönstret... Eller när man vaknar på morgonen, går ut i vardagsrummet och där står de och tittar på mig genom verandaglasdörrarna. Vet inte hur ofta jag skrikigt till så Micke nästan fått hjärtattack i sömnen ;) Vi har lite tur, jag har inte så mycket lökväxtplanteringar som de äter upp, jag brukar köpa lökar som jag sätter i kruka varje vår och sticker ner en pinne doppad i råodör-gegga. Det håller dem borta. Det mest irriterande med dem är de här skrämselfasonerna de har och att de lämnar efter sig spår i form av små högar... Inte kul nä man har barn som fortfarande mer eller mindre krälar på marken fortfarande ;) Men söta är de!



God fortsättning på det nya året!

Kram/Diana

2009-01-07 @ 09:23:49
URL: http://dianajonsson.blogspot.com
Postat av: Buy or Sell - En bloppis för alla!

Har du gamla kläder eller andra grejor du vill bli av med?



I så fall ska du besöka BuyorSell.blogg.se, där erbjuder jag alla, killar som tjejer att annonsera GRATIS. Så det är bara att börja rensa garderoben/rummet/lägenhet.



En otroligt bra sida för dig som älskar secondhand eller vill bli av med gamla grejer som bara ligger, och aldrig kommer till användning. Och glöm inte bort att kika runt efter fynd, för kan man fynda så är det på BuyorSell.



Kika under kategorierna; Att köpa... & Att sälja... där står det precis hur du ska gå tillväga.



Välkommen!

2009-01-07 @ 13:12:45
URL: http://buyorsell.blogg.se/
Postat av: Malin

Svar:

Ja visst blir man hemmablind. Till slut tänker man inte på alla dessa trista lister som fattas:( Kram

2009-01-07 @ 21:51:59
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0