Tisdagstema - Badrum

image384
Veckans tisdagstema är badrum. Här kommer några detaljbilder från vårt rosa badrum. Inte så kul kanske men vi har nya blandar från HAFA så vi är glada och nöjda ändå. 

Jag är ledsen att jag inte hinner med att svara på kommentarer för tillfället men trots detta tycks alla besökare komma tillbaka. En stor kram till er alla. You make my day. Every day.

Kommentarer
Postat av: Anne

Vilken snygg blandare! Jag vill också ha en ny.

2008-03-12 @ 00:00:29
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Isabelle

Hallå där! Jag har också svårt att hinna med att svara på kommentarer. Fast jag försöker ta mig tid till att svara på dom som har konkreta frågor. Men jag som besökare prioriterar hellre nya inlägg än svar på allmänna kommentarer. Det är iaf min åsikt! :-)

2008-03-12 @ 00:05:01
URL: http://fixaodona.blogg.se
Postat av: Sandra

Håller med Anne, det var en snygg blandare. Det är ju klart vi kommer tillbaka, du har en väldigt fin och inspirerande blogg! Kram Sandra

2008-03-12 @ 00:08:44
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej Hej! Fina bilder. Känner igen mig i att inte hinna/ orka svara på alla kommentarer. Man får så dåligt samvete. Men jag tycker inte att man ska behöva svara på mer en specifika frågor. Om tolv stycken skriver någon snäll kommentar kan man väl svara till alla i en kommentar. Man är ju inte mindre tacksam för det. =) Jag förstår om inte någon har tid & svara på någon fråga från mig. Om jag är väldigt intresserad av ett svar så frågar jag igen. :) Hoppas det är bra med dig annars. Kram!

Postat av: Viktormariam

Very interesting site. I have bookmarked you.

2008-09-02 @ 09:30:53
URL: http://viktormariam.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0