Vilket party!

image317
Den gångna helgen har vi tillbringat i Järvsö. Anledningen var att vår goda vän Anders har uppnått den aktningsvärda åldern 40 och hade den goda smaken att vilja fira tillsammans med goda vänner. Så vi och ett tjugotal personer till var bjudna på 40-årsfest och skidhelg i det vackra Hälsingland. Eftersom vi åkte upp på fredagkväll så skulle det bara bli en dags skidåkning varpå vi lämnade utrustningen hemma. Men på lördagen tog vi oss i varje fall till backen för att njuta av en omvärld i snö och vacker utsikt.
image318
Festen inleddes med after-ski. Jörgen hade som traditionen bjuder gjort det jättemysigt i bastun med tända ljus, soft musik, bar och snacks. Nytt för denna gång var att han erbjöd massage till oss tjejer. Tina var den enda som vågade men det var inte utan att vi var några stycken som ångrade sig när vi såg hur duktig han var :-)

Efter att även killarna bastat bjöds vi på välsmakande bål varpå vi bjöds till bords. Middagen bestod av kallskuret kött, fetaostsallad och potatisgratäng. Till efterrätt fick vi tårtor och kladdkakor. Mums.
image319
Efter middagen var det dags för lekar. Vi blev indelade i tre lag och lekte tre lekar. Den första leken gick ut på att varje lag formerade tre par varpå varje par fick en ballong som man skulle spränga genom att kramas. I den andra leken valde vi ut en man och en kvinna från varje lag. Kvinnorna fick gömma fem stycken klädnypor på kroppen och sedan fick en man i motståndarlaget med förbundna ögon försöka hitta dessa. Behöver jag säga att killarna verkligen tog sin uppgift på allvar. I den sista leken fick vi välja ut två köksverktyg till varje lag. Efter det var gjort fick vi reda på att vi skulle skala en så lång potatisremsa som möjligt. Det var jättelätt med en hålslev och en griptång! Nåväl, jag var lagledare för det laget som vann och vi vann med bravur. Efter lekarna öppnade baren och dansen drog igång. Klockan halv fyra gjorde jag en diskret sorti och de sista kom nog i säng en dryg timme senare.

Ett stort tack till Anders och Tina för en underbar fest och till alla festdeltagare som bidrog till en jätterolig och fartfylld fest vi sent ska glömma!

Kommentarer
Postat av: Anders Solberg

Riktigt schysssssta bilder Bodil.Särskilt ett av dem. :-) Tack igen för en riktigt trevlig fest.

"Från han med det nyol....golvet"

2008-01-23 @ 08:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0