Tisdagstema: Flytt

image296

Passande nog är veckans tisdagstema flytt. Igår flyttade vi tillbaka kläder, linne, skor, symaskin mm till klädkammaren. Allt utom golvet är nu klart. På den fronten intet nytt. Man kan väl säga att vi praktiserar strutsmetoden när det gäller den biten. Hur som helst är vi mycket nöjda och jag måste säga att I love ELFA.

Kommentarer
Postat av: Anne

Härligt att man kan hänga upp klädern så man ser dom. Mina ligger vikta i högar i en trång garderob, det är ett himla masand emed kläder in och ur garderoben innan man hittar det man vill ha. JO, ville även säga att din topbild är så snygg! Jätte härlig stämning över den, är det du som fotat?

2008-01-08 @ 23:09:06
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Bodil

Hej Anne. Tack för din gulliga kommentar. Jag känner igen mig i din beskrivning. Jag har levt med trånga utrymmen för kläder länge nog. Men aldrig mer. Min (och även Torbjörns) förhoppning är nu att jag också kommer att bli lite mer ordningssam när det gäller mina kläder men det återstår väl att se :-)

Tack också för fint beröm om bilden. Det är jag som har fotat bilden och den tillhör en av mina absoluta favoritbilder (av dem jag tagit själv). Färgerna är vackra och Melker ser harmoniskt ut och så gillar jag halsbandet och de lite busiga lockarna. Sköt om dig. Kram, kram.

2008-01-08 @ 23:24:07
Postat av: Marika

haha..vet du vad...Jag gör den mesta inredningen i elfa:)Står varje dag o gör hål o slipar o massa annat när det gäller dom rören..d du:)
Har lagt ner hela min själ i dom:)Så det e inte konstigt att det e bra;)

2008-01-09 @ 20:52:44
URL: http://Marika79.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0