Efterlysning!

Som jag nämnde här så ska Noah snart få flytta in i eget rum och Daniel och Camilla tar tacksamt emot tips från deras inredningsnördiga syster/svägerska. Camilla har flaggat för att gardiner är det som ska inhandlas först. Till saken hör att pappan i familjen (tillika min bror) är lika barnsligt intresserad av flygplan som jag är av inredningen. Och eftersom fadern vill överföra alla sina inressen (flygplan, bilar, fiske och trummor) till sin son så står alltså ett gardintyg med flygplan överst på önskelistan. Efter lite litande på Goggle utan resultat skickar jag härmed ut en efterlysning till mina kreativa bloggvänner. Känner du till ett snyggt tyg med flygplan? I så fall får du gärna lämna en kommentar om var vi kan hitta det.

image323Det närmaste jag kom var det klassiska tyget Moln av Gunilla Axén som fått en stor renässans den senaste tiden. Tyget saknar förvisso flygplan, men kopplingen mellan flygplan, blå himmel och moln är väl inte alltför otydlig. Jag gillar de klara färgerna och den retrokänslan som tyget förmedlar och så är det ju trots allt en designklassiker. Tyget finns att handla hos bl a Russinet.

Kommentarer
Postat av: anette

Kanske detta kan vara något? http://www.midbec.se/hemsidan/keek_a_boo/stor/gron5.jpg

2008-01-24 @ 09:01:35
URL: http://vibyggerhus.blogg.se
Postat av: Perlan

Nej du.. inte så här på rak arm att jag kommer på någogra flygplan gardiner.. men jag ska klura lite..
kram!

2008-01-24 @ 09:51:54
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Nilla

Flyplan, då tänker jag på Jetliner i silver från Playsam!
http://www.playsam.com/Jetliner.aspx

2008-01-26 @ 18:44:16
URL: http://tankebubblor.blogg.se
Postat av: Nilla

http://www.mio.se/Sortiment/Barn-och-ungdom/Forvaring/Rainbow/Dekorationselement/?p=1
en dekorationsbild från mio

2008-01-26 @ 20:38:59
URL: http://tankebubblor.blogg.se
Postat av: Anonym

Riktigt svårt att hitta flygplanstyg märker jag...så jag gick på nästa alternativ bilar. Hittade ett tyg från marimekko som jag genast föll för. Nu är det inhandlat och ligger och väntar på att bli sydd till gardin. Tack för hjälpen alla!

2008-01-28 @ 09:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0