Disney on Ice

Tjohoo. Det har varit lugnt på bloggen några dagar. Halva den vakna tiden har vi ägnat åt klädkammaren och återstående tid har vi ägnat oss åt mys med familjen och vänner. I fredags var Melker och jag och gratulerade Eva som fyllde 36 år. Hon bjöd på hembakade bullar, småkakor och kladdkakor. Och vi mumsade och njöt.

I lördags tog vi ledigt från renoveringen och åkte istället till Bauhaus för att köpa inredning till klädkammaren. Jag hade siktat in mig på en billigare variant av Sparring-hyllorna men när det inte skiljde så mycket på priset valde vi ändå att satsa på ELFAs system. Efter en och en halv timmas räknande, funderande, plockande och diskuterande checkade vi ut från byggjätten ett antal tusenlappar fattigare. Jösses, flexibilitet och valfrihet kostar.

Vid Kungens kurva mötte vi upp Jocke och Fia med familj och åkte vidare till Kungsholmen för att hälsa på hos Fias syster Anna och hennes nya pojkvän Niclas. De trodde nog att en orkan dragit in när vi kom och att det var lugnet efter stormen när vi med kaffe och lussebullare i magen drog vidare efter en och en halv timme. Efter middag på McDonalds åkte vi vidare till Globen för dagens attraktion: Disney on Ice.
image291
Kollage med bilder från Disney on Ice funna via Google

Vis av tidigare erfarenheter hade vi redan innan vi kom inhandlat lite godis och dricka och undvek därmed både barnens tjat efter godsaker och att bli ruinerade. En liten kista i plast och tre nävar popcorn för 90 kr! Är inte det hutlöst så säg?! Men när vi väl klarat oss igenom det nålsögat fick vi under knappa två timmar se en färgsprakande och vacker show med bra musik och fina ljus- och ljudeffekter. Vi fick njuta av små korta sekvenser ur en mängd sagor: bl a Hitta Nemo, Lejonkungen, Superhjältarna, Pinoccio, Toy Story, Mulan, Aladdin och så Musse Pigg och hans vänner förstås. Barnen njöt i fulla drag även om de lite längre partierna med vacker isdans till lugn musik var lite väl långa i deras smak. Vi vuxna njöt också, inte minst av de vackra kostymerna. Kort sagt: Bortsett från hutlösa priser på godis och leksaker får Disney on Ice får våra varmaste rekommendationer.

Kommentarer
Postat av: Maxmargit

Hm... This is really fresh idea of the design of the site! I seldom met such in Internet... Good Work!

2009-06-03 @ 08:07:06
URL: http://maxmargit.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0