Helgens shopping

image362

Stora delar av gårdagen ägnade vi åt att gå i affärer. Vi inledde på Fabriksbutiken i Nyköping där vi handlada en ny karaff Joy från Boda Nova eftersom den gamla spruckit i diskmaskinen. Vi köte också en Kaiku-bricka från Marimekko och tre våriga löpare från Serholt till Anna-Carin som fyllt år och som vi besökte i går kväll. Vi köpte också en bröllopspresent till Jocke och Fia som gifte sig för drygt en vecka sedan i Svenska Kyrkan på Teneriffa. Vad det blev visar jag upp när vi överlämnat presenten.

Efter det blev det en snabbtur till Mio i Nyköping för att kolla in färgen på en soffa som vi tipsat svärföräldrarna om. Den var jättesnygg och vi gav dem vårt klartecken. Och för en gång skull verkar det som om de kommer att lyssna på våra goda råd :-). Soffan är grön och i lite 50-talsstil och kommer bli jättefin. Jag lovar att visa bilder när den är på plats.

Sedan åkte vi till Norrköping där vi köpte nya vårskor åt mig och lite nya kläder åt Melker. På Byggmax handlade vi tre ektrösklar och fem nya dörrhandtag till innerdörrarna på ovanvåningen. Till Bauhaus åkte vi för att titta på innedörren Purity från Swedoor bara för att konstatera att dörren inte alls var vit utan vaniljvit, varpå de gick bort. Men Swedoor är ju inte den enda dörrfabrikanten som erbjuder denna typ av dörr så jakten går vidare. Vi fick i varje falll med oss en ny blandare (Salt från HAFA) till det nya handfatet från ovanvåningen. Handfatet fick vi av mamma och pappa förra helgen, men när vi kom hem visade det sig att ena röret till blandaren var av varpå vi fick investera i en ny. Vi köpte också en ny brevlåda, men den visar jag en annan dag.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vilka fina fynd du har gjort! Kram Sandra

2008-02-25 @ 01:19:29
URL: http://tjohalia.blogg.se
Postat av: detsvartataket

Ah, vi har samma smak på detaljer ser jag ;)

2008-02-25 @ 08:51:22
URL: http://detsvartataket.blogspot.com
Postat av: Ida

Fina saker ni har shoppat!Ha en härlig dag!Kram

2008-02-25 @ 10:31:20
URL: http://www.minatrerum.blogg.se
Postat av: Ingela

Härligt med shoppingdag. Karaffen blev min favorit.

2008-02-25 @ 10:31:47
URL: http://renoveringochfamiljeliv.blogg.se/
Postat av: Perlan

Oj oj, ingen dålig shopping du klarat av!! :)
kram

2008-02-25 @ 14:07:47
URL: http://www.perlan.org
Postat av: jenny

Härlig shoppingtur ni haft. Brickan skulle jag bli överlycklig över om jag fick, har suktat efter en sån länge:) Kram/jenny

2008-02-25 @ 15:05:12
URL: http://jennyshus.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0