Tisdagstema - Saknad

image213

Gårdagens tisdagstema var saknad. En semesterbild från Gotland på mina båda älsklingar får bli mitt lite försenade bidrag. I två dagar har jag åkt hemifrån extremt tidigt och kommit hem extremt sent, så jag har saknat tid hemma med min familj. Jag saknar också semestern (bl a på Gotland) då vi tillbringade all tid tillsammans.  

Kommentarer
Postat av: Martin

Heej! Vad roligt att du hittade in till min blogg! Jag håller verkligen med dig om Australien, visserligen har jag inte hunnit resa runt något mer än här på Gold Coast, men det jag upplevt hittills har varit jättebra! Har mycket att göra i plugget nu med mid-terms som avlöser varandra. Längtar till jul o nyår för att få lite lov och pappa och syrrorna som kommer ner och hälsar på. Då ska vi resa runt lite, bl.a til Sydney över nyår. Har du något att rekommendera som man ska se, göra eller uppleva här? Hur har du det? Ha det gott och hälsa familjen! Kram

2007-10-25 @ 05:40:29
URL: http://australia.blogg.se
Postat av: Malin

Hej Bodli! Oj vad glad jag blev när jag såg ditt meddelande på min blogg! Tack själv för senast, verkligen jätteroligt att ni ville komma och vara med! Dröjer alldeles för länge mellan gångerna vi ses! Du kanske har läst att jag är på väg ut på äventyr? Ska åka till Spanien den 12:e november och gå en utbildning till reseledare. Sedan i mitten av December åker jag, pappa och Maria ner till Martin och härlar på över jul och nyår. Du får följa min resa på min blogg:)
Hur har du det? Har du för dig nu för tiden? Mår familjen bra? Mår Daniel och hans lilla familj bra? Kan tänka mig honom som pappa, verkligen världens góaste!:) Hälsa när du pratar med dem!
Ta hand om dig och hälsa familjen!
Många kramar från kusinen

2007-10-25 @ 19:44:59
URL: http://midsommarblomster.blogspot.com
Postat av: Bodil

Hej kusiner. Vad roligt att vi funnit varandra i den cyberspace. Nu kan vi hålla koll på varandra i Surfers paradise, Katrineholm/Spanien och Trosa. Många kramar till er båda.

2007-10-25 @ 21:26:51
URL: http://gladjeamnen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0