iPod + HiFi

Jag är lite förtjust i och intresserad av ny teknik. Inte tillräckligt dock för att lägga det högst upp på prioriteringslistan över kommande inköp, men det finns en hel del prylar jag gärna skulle vilja ha. Något som jag redan har i besittning är en iPod Video 30Gb. I den finns i stort sett hela vårt musikbibliotek samlat tillsammans med en eller ett par mp3 böcker som jag lyssnar på på väg till dagis, på resande fot och i sängen om kvällarna.

I handeln finns en del roliga och nyttiga tillbehör till iPod. För ett tag sedan införskaffade vi oss en iTrip som gör det möjligt att lyssna på vår favoritmusik via bilstereon. Ett tillbehör som just nu står högt upp på önskelistan är iPod HiFi som är en högtalare med en inbyggd docka. Vår nuvarande stereo förde Tobbe med sig in i boet och eftersom vi firar hela 15 år tillsammans i år så har även stereon en del år på nacken. Så jag tycker det börjar bli hög tid att byta ut vår gamla trostjänare.
image27

Bilder: Apple

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag är sugen på att skaffa mig en mp3-spelare, men det har inte blivit av. Kanske bli någon budget grej, som jag inte behöver vara allt för orolig för då jag åker till Indien.

I vilket ämne har du doktorerat i? Är lite nyfiken.

2007-05-02 @ 22:42:11
URL: http://angelicas.webblogg.se
Postat av: Bodil

Vad roligt att du frågar. Jag är civilekonom i botten med inriktning mot tjänstemarknadsföring samt ledning och styrning av tjänsteföretag. I min avhandling har jag bl a undersökt om och hur tjänsteföretag och varutillverkande företag involverar sina kunder i utvecklingsprocessen.

2007-05-02 @ 23:18:59
URL: http://gladjeamnen.blogg.se
Postat av: Diana

Å, perfekt med länken! Jag hade ingen aning om att dessa fm-dockare hade blivit lagliga i Sverige! Tjoho! Nu kan jag lyssna på iPoden i min bil också! :) Tack gulliga du!

2007-05-03 @ 08:38:51
URL: http://www.vardagsgladje.blogpost.com
Postat av: pimpim11

Jag älskar "teknikprylar" allt som har med kamerar att göra även andra prylar. Min mp3 och kamera är mina ständiga följeslagare, just nu är det Stieg Larsson tredje bok som lyssnas på. Så om du möter mig nån mörk kväll så säg inte bu då svimmar jag.
/pimpim

2007-05-03 @ 15:51:23
URL: http://pimpim11.blogg.se
Postat av: Bodil

Diana: Jag minns inte riktigt när, men de blev lagliga för några månader sedan. Och den som vi köpte funkar kanon.

Pimpim11: Jag har bara läst Stieg Larssons första bok och den var suverän så jag måste ut i handeln och införskaffa de båda andra också.

2007-05-04 @ 07:31:29
URL: http://gladjeamnen.blogg.se
Postat av: Olavolea

Nice site, keep up the good work!

2010-03-29 @ 10:56:37
URL: http://olavolea.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0