I pergolans skugga - Del 2

image25
Foto: Eget kollage med bilder från Jula, The Urban Garden, Eva Solo och Nils-Larssons

Har hittat lite mer fina grejer som skulle vara roligt att ha i och omkring vår nya pergola. Det första vi köpte till vår uteplats förra våren var en grill. Den vi valde ut på den lokala järnaffären påminner starkt om den på bilden från Jula. Och jag måste säga att vi en grymt nöjda. Den är verkligen superbra och dessutom snygg i sin rostfria skrud. I år skulle det vara roligt att komplettera med lite snygga gillverktyg. De på bilden kommer ifrån Nils-Larssons.

Saker i zink är ett måste i trädgården och hjärtat i collaget kommer från min absoluta trädgårdsbutik på nätet The Urban Garden. En liknande plantering, fast med kattgräs, hade jag på bordet under delar av förra sommaren. Slutligen skulle den vackra fågelmataren från Eva Solo gärna få agera blickfång från sovrumsfönstret under vinterhalvåret.

Kommentarer
Postat av: Familjen Karlsson

Hej!
Tack för den snälla kommentaren på min sida. Jag gillar också Eva Solo. Har stått och hållit i hennes karaff, den med våtdräkten på, men fick beslutsångest :)

2007-05-02 @ 21:23:55
URL: http://karlssondelacasa.blogg.se
Postat av: Stålis

Vilken snygg blogg Bodil!!! Helt i min smak. Här kan jag ju få en massa tips för mina egna trevande inredningsförsök...

Just nu är jag på jakt efter stolar till köksbordet. Jag vill inte ha några från Ikea, våra nuvarande är därifrån och de höll bara i tre år. Så nu vill jag ha något snyggt, bekvämt och hållbart. Har funderat på sjuan, myran, lilla åland. Har du tips på snygga stolar ??

/Anna

2007-05-02 @ 21:31:21
Postat av: Bodil

Familjen Karlsson: Alla deras grejer är grymt snygga. Perfekta ge-bort presenter tycker jag, men precis som du antyder är det egentligen inte grejer man går och köper till sig själv, inte jag i varje fall.

Stålis: Tack, Anna. Vad kul att du gillar min blogg. Det är grymt kul att blogga, en riktig egotripp. Starta en du också. Av oss två är du den verkliga experten. Hmmm, tips på stolar sa du. Okej, ge mig någon dag eller två så ska jag nog leta fram lite olika alternativ i lite olika prisklasser (dock ej Ikea).

Här hemma satsar vi nu på sjuan stolar. Frågan är om vi ska ha vita eller svarta. Jag kommer be om din input när du får se resten av planerna för undervåningen.

Ses på fredag kanske? Kram.

2007-05-02 @ 21:38:01
URL: http://gladjeamnen.blogg.se
Postat av: Lotta

Snygga trädgårdsatteraljer. Måste också ha zinksaker - alla blommor blir vackra i det materialet!

2007-05-02 @ 22:18:58
URL: http://signesvind.blogspot.com/
Postat av: Diana

Eva Solo fågelmataren är otroligt snygg! Jag är även sugen på fågelbordet och den stilrena holken till vår trädgård. Måste se till att få upp lite trädgårdsbilder nu, vi har ju satt igång med verandaprojektet och lite uppsnyggning här och där.
Dina bilder från trädgården inspirerar. Snyggt och städat :)

2007-05-03 @ 08:43:32
URL: http://www.vardagsgladje.blogspot.com
Postat av: Pernillla

Så snygga saker! Skulle gärna ta emot alltihopa till vår altan! Gillar verkligen zink hjärtat.. Men.. har du beställt från Urban någongång? Det står att man måste ringa för att få frakt kostnaden.. uscha vad jobbigt.. ;-)
kramen!!

2007-05-03 @ 12:55:03
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Anna

Hej, tack för besöket hos mig. Så fina bilder du har på din blogg. Den lilla glassnästippen var så söt :). Fiffigt att lägga ut planlösningen, ska se om jag kan göra så eftersom många har frågat om huset.

Ha en härlig dag!

2007-05-03 @ 13:00:17
URL: http://pelargoniuminredning.blogspot.com
Postat av: Frida

Vilken härlig fågelmatsrestaurang!

2007-05-03 @ 18:23:33
URL: http://www.cultdesign.blogg.se
Postat av: Bodil

Lotta: Mmm, jag håller med dig: zink passar till alla blommor. Kram.

Diana: Jag har också sett både fågelbordet och den supermoderna fågelholken. Undra om det finns designintresserade gråsparvar? Man vill ju liksom inte hyra ut de sådana som inte har vett att uppskatta god design. :-) Kram.

Pernilla: Nej jag har ännu inte kommit till skott och beställt något från Urban. Jag håller med dig, jag drar mig för att beställa när den funktionen inte är användarvänlig. Kram.

Anna: tack själv. roligt att du tittar in och tack för berömmet. Visst är han go min lilla prins. Gör det, lägg ut planlösningen alltså, det är nästan lika intressant som att se själva inredningen tycker jag. Kram.

Frida: Mmm, där kan man snacka om en restaurang med stil. Undra vad en 3-stjärnig fågelrestaurang serverar för mat? :-) Kram.

2007-05-03 @ 20:25:36
URL: http://gladjeamnen.blogg.se
Postat av: Purple

Vilket bra tips, kände inte alls till dem.

2007-05-04 @ 21:15:01
URL: http://purplearea.blogspot.com
Postat av: Purple

Urban Garden alltså! (ibland är man lite för snabb)

2007-05-04 @ 21:16:30
URL: http://purplearea.blogspot.com
Postat av: Bodil

Purple: De har grymt mycket fint inte minst för att de har lite mer moderna grejer till trädgården, något som jag ofta saknar både i fackhandeln och i svenska nätbutiker. Tyvärr har jag ingen aning om deras service, fraktkostnad och dyligt för jag har aldrig köpt något därifrån. Låt mig veta ifall du beslutar dig för att shoppa något. Trevlig helg. Kram.

2007-05-04 @ 22:47:18
URL: http://gladjeamnen.blogg.se
Postat av: Nicolaianastasia

Keep up the good work.

2009-05-07 @ 10:23:09
URL: http://nicolaianastasia.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0