Fredag idag? Det är ju bara onsdag!

image28
Hmm, är det redan fredag? Det känns mer som onsdag. Nåväl, vem klagar egentligen? Som traditionen bjuder har vi idag haft fredagsmys. Melker och jag inledde med en tur till den STORA lekparken. Medan jag läste lite nästan inget alls i mina studenters uppsatser klättrade Melker i klätterställningen, grävde med grävskopan, klättrade i träd, skvätte sand i det lilla huset, gungade på samtliga fem gungor, cyklade runt hela lekparken (den är STOR!), klättrade upp på taket på det lilla huset, cyklade i sandlådan, åkte rutschkana på rumpan, på rygg, på mage... Puhh, en fyraåring är verkligen överallt hela tiden.

Vid halv fem mötte vi upp Tobbe och beslutade att vi skulle skippa middagen hemma och istället ta varsin matig macka på Hannas. Vi beslöt oss också för att göra ett premiärbesök på Skafferiet - en liten och ganska nyöppnad delikatessbutik med dessertostar, italiensk salami, lufttorkad skinka, olivoljor, fikon- och lagerbladsmarmelad (do you get the picture?). Både Tobbe och jag blev förtjusta medan Melker högt och tydligt deklarerade att "Det luktar äckligt härinne, mamma" inte en gång utan tre gånger. Nåväl, man måste visst ha uppnått en mer mogen ålder för att verkligen uppskatta livets goda.

Med hem i en liten påse fick vi en bit Appenzeller (en hårdost från Schweiz) och en bit Sörmlands Ädel (prisbelönt krämig blåmögelost) från Jurss Mejeri i Flen (lokalproducerade livsmedel smakar alltid extra gott!). Dessa har ikväll avnjutits till en flaska rött vin och filmen Bilar (Melkers val tillsammans med popcorn och persokosaft). Gott och mysigt. Nu väntar en tur hos alla bloggvänner sedan ropar kudden. Detta var allt från Bodil för blogg.se, i Trosa. Over and out.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Trevlig helg!

2007-05-05 @ 14:44:55
URL: http://inredning.webblogg.se
Postat av: tina

Vilken härlig fredag ni haft!!!
Ha en trevlig helg!!
Kram tina :)

2007-05-05 @ 14:59:24
URL: http://tinaminastina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0