Hemma igen...

image116

... efter en vecka i vårt vackra grannland i öst. De första dagarna hade vi underbart väder och barnen badade, fiskade och kastade sten från morgon till kväll. Efter att barnen somnat satt F och jag ute i kortärmat till tolvsnåret och njöt av myggfria kvällar och av kaffe och päronkonjak.

Fredagen och återstoden av vistelsen bjöd på mindre vackert väder. Regn och uppehåll om vartannat men alltjämt molnigt. Men vi misströstade inte. Med stövlar och regnkläder har vi sparkat fotboll, gått balansgång, gått på upptäcktsfärd, gungat och åkt rutschkana. Inne har vi byggt kojor, kollat på film, kört E i dockvagn, lekt med bilar mm. I måndags åkte vi in till Wasa och var på Wasalandia - ett nöjesfält för småkottar. I sex timmar roade vi oss med elbilar, karuseller, radiobilar, spökhus, hinderbanor mm. Behöver jag säga att barnen var helt slut när vi åkte hem.

Summa summarum, vi har haft en rolig och fartfylld vecka i Södra Vallgrund. Tack F, J, J, W och E för exceptionell gästfrihet och underhållande sällskap. Vi ses på söndag.

Kommentarer
Postat av: Thea

Oj, vad mkt fina bilder och inlägg. Nu får jag läsa ikapp.

2007-07-13 @ 20:27:58
URL: http://www.theasrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0