Kökshanddukar och bloggledigt

image262
Ikväll kom Tobbe hem med febersjuk Melker. Eftersom både Tobbe och jag har viktiga möten inbokade under morgondagen och det ändå var planerat att Melker skulle få åka till Katrineholm imorgon kväll, ringde vi till mormor och morfar som fick komma och hämta vår lilla sjukling. Hela familjen har varit ovanligt mycket sjuka under hösten, vi som i stort sett aldrig är sjuka. Det är tråkigt, speciellt som jag börjat nytt jobb. Nåväl, har vi tur kanske vi får vara friska under julledigheten.

Jag tar troligtvis ledigt från bloggen några dagar då jag har två fulla arbetsdagar framför mig och tre fester att gå på de tre kommande kvällarna. Imorgon har vi orientalisk julfest på jobbet, på fredag är jag bjuden på tjej- och glöggfest till Marita och på lördag är hela familjen bjuden till Henric på glöggfest. Övrig ledig tid i helgen ägnas åt sovrumsrenoveringen. Tills dess får ni titta på en bild från mina juliga kökshanddukar som jag köpte på Lagerhaus i mellandagarna förra året. Var rädda om er! Kram, kram.

Kommentarer
Postat av: huga

Ta bloggledigt du, du verkar ha mer än fullt upp!
Sitter själv med en stor tekopp, fryser o känner mej allmänt nergången.., jag som ska spackla väggar hela helgen!! Lycka till med alla projekt!

2007-12-06 @ 15:44:49
URL: http://www.hugalarssonsliv.blogspot.com
Postat av: Hilajn

Ha så kul på alla julfester. Trevlig helg:)

2007-12-07 @ 15:37:52
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Maja

Vilka roliga julfester du har att se fram emot! Trevlig helg, kram Maja

2007-12-08 @ 10:53:17
URL: http://cactusvit.blogg.se/
Postat av: Hugomathea

I have surfed to your site accidentally and can not break away from it. It is really great!

2010-05-11 @ 08:18:44
URL: http://hugomathea.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0