Julstressen har infunnit sig

image273

5 dagar kvar. Jag kände mig pigg i morse när jag gick upp men efter några timmar på jobbet kunde både Sara och jag konstatera att det kändes som att hela huvudet var fullt med smörkola.

Idag har för övrigt julstressen satt in på allvar. Så få timmar kvar att jobba och så mycket som måste hinna göras innan vi kan ta julledigt. Vi jobbar järnet denna vecka för att kunna vara ledig med gott samvete från fredag eftermiddag fram till den 7 januari. Problemet är att det finns en hel del julförberedelser kvar att göra så även fritiden är knapp. Nåväl, det blir till att vara supereffektiv under morgondagen.

Ovan syns några mysbilder från vardagsrummet på nedervåningen som jag tog förra helgen. Jag tror inte jag visat några bilder från det rummet tidigare. Det syns inte så tydligt men i rummet har vi bl a två Coffee-soffor från Mio, ett ekbord med stålben, en benvit ryamatta och panelgardiner Träd, också de från Mio.

Kommentarer
Postat av: Anne

Mysigt! och snygga gardiner, är inte det ett marimekko tyg?

2007-12-19 @ 22:10:17
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Hilajn

Fina och mysiga bilder.

2007-12-20 @ 09:37:29
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Perlan

ja min julstress var maxad igår.. Inte över jobbet och det som ev skulle behövas göras.. utan mer att jag man måste "sitta av tiden" tills det är fredag eftermiddag, när det finns sååå mycket annat man skulle kunna göra den tiden! :)
kram

2007-12-20 @ 11:42:28
URL: http://www.perlan.org
Postat av: svartpeppar

fnt du har det!
julstress ja... usch! undvika;)

2007-12-20 @ 15:08:06
URL: http://svartpeppar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0