Melker 9 år

Vi kickstartar alltid sensommaren med att fira Melkers födelsedag. I morgon - den 16:e augusti - fyller Lilleman 9 år. Lilleman som nu sparar till långt hår, smäller i dörrar, är uppkäftig och alldeles... alldeles underbar däremellan. Liten börjar bli stor, med en jättestor egen vilja, en känsla av att världen är djup orättvis då han "måste göra allting" när vi ber honom bädda sängen och ställa in sin egen disk i diskmaskinen och någon gång i veckan hjälpa till att duka bordet och gå ut med sopporna! Lilla hjärtat!

Däremellan är han världens goaste! Som när han de senaste dagarna ständigt återkommit till att det snart är hans dag och man riktigt ser spänning och förväntan i hans ögon, eller när han och Meja kramas och busar, eller tokskrattar tillsammans med sina vänner eller vid nattningen då vi ligger och kramas och pratar om dagen, om drömmar och alla de stora frågorna om livet och döden och om varför en crosshjälm måste kosta över 1 000 kr.

Mitt hjärta svämmar över av kärlek till denna fräkniga, lockiga soon-to-be nioåring i förpuberteten.

Vänner och familj som har tid och lust är varmt välkomna att komma och fira med oss i morgon kväll. Vi bjuder på middag och fika. Välkomna!

Kommentarer
Postat av: Mrs. b

Gratulationer till stora killen!

2011-08-15 @ 14:43:21
URL: http://mrsbandco.se
Postat av: Marita

Grattis till dig Melker. Kram Dahlinarna

2011-08-16 @ 21:26:44
Postat av: Marita

Grattis till dig Melker. Kram Dahlinarna

2011-08-16 @ 21:31:21
Postat av: Hildur - fixa&dona

Grattis till 9-åringen! Även i detta hus bor det en snart 9-åring. Känner igen mig precis i det du skriver om Melker. Min Lowe är likadan. Smäller i dörrar, kaxig men däremellan urmysig och tar hand om lillebror på bästa sätt. Åh dessa underbara barn!

2011-08-23 @ 23:13:16
URL: http://www.fixaodona.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0