Mysig födelsedag

Vi har haft en supermysig dag. Den inleddes förstås med den obligatoriska strandpromenaden. Jag var inte sugen på något övrigt strandliv idag så Tobbe åkte till föräldrarna på Long Beach för att sola en stund, äta lunch och ta med allihop inklusive Melker in till Saladan. Under tiden var Meja och jag var hemma och myste ett par timmar fram till det var dags för födelsedagsfikat.
Födelsedagsfikat på Baan Café blev något av en besvikelse för i stort sett alla smarriga bakverk var slut. Nåväl, Meja fick sin första glasskula och fick äta den alldeles själv. Men det skulle visa sig vara lite svårt att äta själv. När all glass skvätte bort från skeden eller ramlade ner i knät testade hon att doppa ner huvudet i skålen men den var så hög och smal att munnen inte kom åt någon glass. Så vi fick hjälpa till lite. (Kass bild men det var faktiskt den bästa från fikat. Vet inte vilka kamerainställningar jag (miss)lyckades med idag :-( ).
Efter några timmars läxläsning med Melker hemma i lägenheten åkte vi till Long Beach för en middag på stranden. I små träbåtar visar restaurangerna upp dagens läckerheter från havet. Vi valde dock bort dessa godsaker för andra ikväll.
Mejas födelsedagsmiddag serverades med tårtljus och...
... skönsjungade personal. Jag hade fel objektiv på kameran och var helt oförberedd så jag hann bara fånga tre av tio på bild. Så gulligt av dem och mycket uppskattat av oss. Thailändarna är så otroligt barnkära!
För att önska Meja lycka och framgång skickar vi upp en thailänsk ballong. En ballong såg vi krascha i havet tidigare under kvällen på grund av nyckfulla vindar men Mejas ballong far iväg högt och långt. Hoppas det är en föraning om hennes fortsatta väg genom livet.
Vi avslutar festen med varsin cocktail. Personalen tänder en stor brasa bredvid oss på stranden och en kille bjuder på eldshow. Till havs avlöser blixtarna varandra och vi tittar ut och ser ljuset från fiskebåtarna i horisonten. En fin avslutning på en mysig födelsedag.
Bild på en glad och stolt mamma som har haft den otroliga turen att få de två vackraste och mysigaste barnen i världen. Den äldste av dem har tagit bilden. Och grattis älskade lilla Meja på din allra första födelsedag. Jag älskar dig (och Melker) över allting annat på jorden!

Kommentarer
Postat av: Kajsa Kromnér

Åh vilken underbar dag för 1-åriga tjejen! Du ser så himla lycklig ut också, det är härligt att få läsa om er så ofta! Här är det typ hur mkt snö som helst, en annan sorts lycka :-)

kram på er!

2010-12-01 @ 12:06:18
Postat av: Anonym

STORT GRATTIS TILL MEJA NÅGRA DAGAR FÖRSENT DOCK. HON SKALL FÅ EN FIN PRESENT NÄR NI KOMMER HEM. sTOR KRAM DAHLINARNA

2010-12-03 @ 00:02:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0