Det blev en dag på stranden

Bara för att vädret varit lite halvdant den senaste veckan och vännerna åkte hem igår så har vi förstås haft kanonväder idag. Bästa dagen hittills faktiskt. Klarblå himmel, lagom med vind och inte extremt varmt utan lagom. Vi hade pratat lite om att besöka den lokala marknaden men det får vi ta en annan helg. Det blev en heldag på stranden istället. Melker och jag surfade med våra buggyboards men vågorna var rejält stora idag och Melker tyckte det var lite läskigt så det fick bli en omgång med King istället (undertecknad var överlägsen i båda sina matcher).
Lunchen intogs på en av favoritrestaurangerna på stranden - Easy Bar - ett skönt ställe med stolar och bord direkt i sanden, några träd och palmer som ger skuggor, kulörta lampor och så lite leksaker till barnen. Melker och Meja hade jättekul tillsammans på hoppgetterna.
På eftermiddagen sprang vi mellan poolen och stranden. När lågvattnet var som lägst gick Melker och jag på skattjakt. Vi hade händerna fulla med jättefina snäckor när vi kom tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Morfar

Ser "gött" ut,jag är "avis".-7 i morse.

2010-11-07 @ 16:11:29
Postat av: Familjen Gabrielsson

Fy vad vi blir avis nu...lite surt var det allt att lämna Er igår eftermiddag. Borta bra men hemma bäst, vet inte om det är helt sant, men nu har vi i varje fall hunnit med att äta spagetti och köttbullar, samt Cosmos-hämtpizza, så nu är den svenska ordningen återställd. Vad skönt att se att Meja piggat på sig igen, krama hela familjen från oss.

2010-11-07 @ 18:29:56
Postat av: Ulrika

Men det var väl det jag visste, att solen skulle skina när vi åkte hem, vilket hån!! Hoppas det är fortsatt bra med er, vi saknar Thailand redan...här är det snöblask idag:-(

Kram Ulrika

2010-11-09 @ 11:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0