Skolavslutning ht 2010

Igår hade vi en jättemysig skolavslutning på Lilla svenska skolan. Barnen träffades först i sina respektive klasser klockan nio och sedan var vi föräldrar och övriga anhöriga välkomna klockan halv elva. När vi kom fick alla var sin tomteluva. Det var som ett rött hav av tomtar både i och runt om Salan.
Nedan ser ni vår egen tomtenisse.
Alla föräldrar är självklart på plats. Här ser ni Anna-Karin (Karl,  Kaspar och Signes mamma) och Susanne och Peter (föräldrar till William, Ludwig och Leo).
Och här är Magnus som är pappa till Karl,  Kaspar och Signe.
Alla föräldrar får inte plats inne i Salan och det blir trängsel utanför. Tobbe och Meja närmast kameran.
Här får alla barnen i Melkers klass sin efterlängtade thaimedalj. Hela klassen började samtidigt och slutade samtidigt - första gången det sker enligt fröken Agneta. Själv får hon en helt ny klass när hon kommer tillbaka efter jullovet.
Melker visar upp sin medalj. På den står det barnens namn på thailändska och så står det på svenska "Det här har du gjort jättebra. Tack för att du har kämpat på och varit en bra kompis. Vi kommer att sakna dig - hoppas vi ses  igen!".
Karl, Ludwig och Melker har köpt en present till Agneta som de överlämnar efter cermonin. Hon blir jätteglad och det blir ytterligare ett kramkalas innan de ställer upp sig för fotografering. 
Självklart blir det också dans kring julgranen...
Här står grabbarna i kön för att få fika. Ludwig, Melker, Karl och Kalle. Sötnosar!
Melkers åtta veckor på Lilla svenska skolan på Koh Lanta har kommit till sitt slut. Både Melker och vi är jättenöjda med skolan och personalen. Det har känts lugnt, tryggt, roligt och spännande för både barnen och oss. Det har känts vänligt och familjärt. Melker har lärt sig mycket och tagit stora kliv framåt och hittat några nya jättefina vänner vilka vi hoppas kunna hålla kontakten med.

Kommentarer
Postat av: Mrs. b

Ser ut som ni hade en fin skolavslutning!God Jul till er därborta!

2010-12-23 @ 22:39:40
URL: http://mrsbandco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0