Tandläkarbesök och belöning


Idag har Lilleman dragit ut två framtänder. De nya framtänderna har redan kommit ut en bra bit trots att de gamla suttit kvar så han har varit dubbeltandad i några månader nu. Och eftersom de gamla inte velat lossna trots idogt vickande fick vi hjälpa dem på traven. Han var verkligen superduktig hos tandläkaren och fällde inte en enda tår trots bedömingssalvor, sprutor och själva utdragningen som faktiskt lät en hel del när de vred loss tänderna. Efteråt kände han sig lite yrslig och lite medtagen så vi åkte hem en stund och vilade till en film.

Framåt eftermiddagen var det dags för belöningen. Milkshake och inköp av Kapplastavar. Och ikväll har vi bygg både  bilbanor, trappor och torn. Jättekul och kreativt.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Det där såg för himla kul ut, det måste vi inhandla till vår kreativa lilla femochetthalvt-åring :)Jag önskar dig en trevlig helg!

2010-01-29 @ 08:57:15
URL: http://www.veraphoto.se
Postat av: Anna

kaplastavar är jätte kul , det har vi haft i flera år nu och det är nog en av få leksaker de aldrig har tröttnat på . det byggs torn , djurparker och en annan borg .

2010-01-29 @ 11:22:20
URL: http://moavp.wordpress.com
Postat av: Therese Turesson

Usch. En annan grät som bara den när jag drog ut tänder. Det var ett x antal år sedan nu, men skulle gissa på att det nästan skulle kunna ske nu med. Haha. Tandläkarskräck är inte roligt, så att han klarade det är jag mycket imponerad av! :)

Kapplarstavar var en av mina favoriter på dagis! Vi byggde alltid så höga torn som vi bara nådde att göra. Härliga minnen, till skillnad från tandläkarbesöken. ;)

2010-01-29 @ 11:30:28
URL: http://thereseturesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0