Ny kategori: Pyssel

Egentligen är jag en ganska pysslig tjej (får man kalla sig själv tjej när man är 35?) men det är en av mina hobbies som har fått stå tillbaka de senaste åren till fördel för mer prioriterade hobbies (bl a fotografering). Men i väntan på att priortieringslistan ska ändras eller att ny tid mirakulöst uppstår tillsammans med att Tobbe lär sig att stå ut med att saker ligger framme så tänkte jag börja samla alla mina pysseltips i en egen kategori här på bloggen. Just nu ligger det mycket roligt pyssel sparat i en mapp på datorn, men det är ju roligare att dela med sig. Eller hur?! Kanske kan det inspirera dig också.

Produktbild från Pottery Barn

Först ut i pysselkategorin blir en fjärilstavla som jag hittade hos den amerikanska favoriten Pottery Barn nu när jag var i Orlando. Jättefin tycker jag och den borde inte vara alltför svår att göra själv. Med hjälp av en dukpannå (som du hittar billiga hos t ex Rusta), fina papper, tyger och knappar samt lim och synliga stygn borde man kunna få till något liknande. Kanske gör den sig ännu bättre och bakgrunden målas eller kläs med tyg. Kanske gör den sig bäst i ett barnrum men jag tycker att den fungerar som vuxentavla också. Blir du inspirerad och gör en egen, länka gärna i en kommentar.

Ni har väl inte missat att min personliga bloggfavorit Diana har startat ännu en blogg på temat inspiration. Det kan ju inte bli annat än succé. Allt Diana rör vid förvandlas till guld i mina ögon. Så det så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0