Skridskor och bowling

image288

Idag har vi haft en riktig mysdag med familjen och goda vänner. Efter lunch åkte vi till Nyköping och Rosvalla. Där mötte vi upp Fredrik, Anna-Carin, Oskar, Gustav och en kompis till Oskar. Planerna för eftermiddagen var skridskor och bowling. Melker fick nya skridskor av farfar och farmor i julklapp och det var hög tid att inviga dessa. För två år sedan åkte vi lite skridskor men förra året blev det aldrig någonting så det var i princip en nybörjare som ställde sig på skridskorna. I början var Melker lite osäker men efter bara några minuter gick det bättre och efter en timme åkte han glatt med klubba och puck. Det syntes på honom att han tyckte det var roligt. Trots att han ramlade hela tiden så var han direkt uppe igen och med en djup smilgrop på vardera kinden. Sötnosen. I halvtid bjöd Anna-Carin på bullar och pepparkakor. Gott och mysigt. Och det var inte utan att vi i avbytarbåset kände oss lite sportiga där vi stod med toppluvor och hejade :-).

Direkt efter skridskorna gick vi till en annan del av Rosvalla för att spela några serier bowling. Efteråt åkte vi hem till Fredrik och Anna-Carin som bjöd på kvällsmat. Vi bjöds på smarriga baguetter med pesto, parmaskinka, ruccola, tomat och brieost och barnen fick pannkakor. Efter kaffet och en pratstund åkte vi hem vid halv niotiden. Ikväll har vi börjat tapteserat klädkammaren med en renoveringstapet. Förhoppningsvis blir det klart imorgon och vi kan börja måla på lördag.

PS! Jag läste precis en glädjande kommentar från Anna-Carin som ger mig klarteckan att göra ett hemma-hos-reportage hos dem. Nu ska vi bara vänta in en dag med mycket solsken (det lär i och för sig dröja) så jag kan få till några fina bilder som gör huset någorlunda rättvisa, sedan ska ni läsare få se det finaste huset i min bekanskapskrets. Yiiipiii.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0