Sovrumsinspiration - Del III

Hej goa vänner. Tack för alla snälla och uppmuntrande kommentarer. Jag blir varm och glad ända in i hjärteroten när jag läser. Tusen tack.

Tobbe är i Kalmar på jobb i två dagar och lilleman sover gott sedan tre timmar tillbaka. Så ikväll har jag haft en stund för mig själv. Jag har unnat mig ett varmt fotbad med massage, plockat brynen och målat naglarna. Nu sitter jag här och dricker chailatte och äter en kvällsskorpa. Under tiden har jag knåpat ihop ytterligare ett kollage med sovrumsinspiration - nr tre i ordning (här hittar du ettan och tvåan). Jag får se om det blir det sista. På lördag ska vi ägna delar av dagen till att leta efter en heltäckningsmatta och en fondtapet. Det stora frågetecknet just nu är Tobbe. Älsklingen är minimalist ut i fingerspetsarna och har ett stort intresse för inredning (alldeles för stort om du frågar mig :-)) och är således inte helt såld på min idé om ett varmt, ombonat och lite lyxigt sovrum med mycket textilier. Kanske får jag tänka om ifall jag inte lyckas övertyga honom. Den som lever får se.

image214
Eget inspirationskollage med bilder från IKEA, Bolia och Kartell


I vår blivande walk-in-closet skulle jag vilja ha Stolmen förvaring (IKEA) på kortsidorna och sparringhyllor med vita hyllplan längs med hela långväggen under snedtaket. På hyllorna ska vi ha korgar och boxar för smycken, scarfs, skärp mm och på väggen ska vi ha en helfigursspegel, krokar och några vägghängda krukor för ytterligare småsaker.

Jag har hittat två fina tavlor Pjätteryd från IKEA. Jag har även hittat två alternativa sängbord med dold förvaring: Componibili (designade av Anna Castelli Ferrieri för Kartell) och Cell (designad av Karl Rüdiger för Bolia). Fördelen med den sistnämnda är att den går att hänga på väggen och det underlättar ju städningen en hel del, men Componibili är ju roligare i designen.

Nu måste jag sova. God natt.


Kommentarer
Postat av: Pia

Bredvid galgen finns en skål av någotslag var är den ifrån?

2007-10-26 @ 09:09:36
URL: http://vitahuset.blogg.se
Postat av: Bodil

Den är från IKEA. Kram, kram.

2007-10-26 @ 09:13:56
URL: http://gladjeamnen.blogg.se
Postat av: Vicky

Ser jättefint ut! Har också fuderat på att ha de där förvaringsborden från kartell som sängbord och även heltäckningsmatta ;)

Trevlig helg!

2007-10-26 @ 14:07:55
URL: http://tvillingmamma.blogg.se
Postat av: tina

Snygg sovrumsinspiration du visar!!! Kartellborden är ju såååå fina!!! Ha en härlig helg!!!
KRAM!

2007-10-26 @ 15:41:12
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: svartpeppar.blogg.se

hej!
trevligt. gillade det här :P

2007-11-01 @ 21:50:03
URL: http://svartpeppar.blogg.se
Postat av: Karlstella

I want to say - thank you for this!

2009-08-19 @ 13:33:29
URL: http://karlstella.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0