Effektiv helg

Tjohoo. Som ni säkert märkt har jag varit bloggledig några dagar för att istället få lite gjort här hemma. Och minsann har vi inte hunnit med en hel del under helgen. Fredag inleddes förstås med traditionsenligt fredagsmys. Denna fredag myste vi till Lilla Melodifestivalen där vi förstås hejade på Trosa-tjejerna Felicia och Nicole (The pretty girls). De slutade trea. Och ja... rätt låt vann.

Efter det åkte symaskinen fram. Jag hade lovat hjälpa en god vän att sy två panelgardiner åt hennes femåriga dotter. Tyget hade förstås allt som en liten flicka önskar: prinsessor, glitter, slott och kronor.
image195
Stora delar av lördagen och halva söndagen ägnade vi åt att måla om i köket. Borta är nu alla lingon och blåbär och det gula taket. Resultatet blev över förväntan. Tänk vad lite färg kan göra. Tyvärr hann det bli mörkt innan vi var klara med de sista detaljerna så före- och efterbilder kommer först om några dagar.

Eftermiddagen bjöd på härligt brittsommarväder och vi passade därför på att fixa lite i trädgården. 120 lökar (Morgonstjärnor, Orkidénarcisser, Pärlhyasinter, Neabellökar och Azurlökar) grävdes ner, perenner flyttades, gräset klipptes och nya spaljéer sattes på plats. Vi hoppas på fler fina och varma dagar så utemöblerna får stå framme några veckor till.
233012-196

Kommentarer
Postat av: Mattiaslilly

Great site. Good info

2009-04-07 @ 10:15:58
URL: http://mattiaslilly.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0