Hos bästa småkusinerna

I fredagskväll efter avslutat arbete packade vi övernattningsväskorna och åkte till min bror och hans familj i Linköping. Minstaste, minstingkusinen Malte fyllde två i veckan och skulle firas som sig bör. Lördagen bjöd på fantastiskt vårväder och vi fick en underbar promenad i närområdet där de bor.
Bara några hundra meter från deras hus finns en fin liten badplats. Med Malte som första man och med brödpåsen i högsta hugg promenerade vi dit och matader änderna och ståtlig sångsvan.
Meja hade kul på den lilla muren som finns på framsidan av huset. Daniel och Camilla nere vid vattnet.
Melker och Noah. Det är så roligt, Noah ääälskar Melker och lyser som en sol i hans närhet. Och känslorna är ömsesidiga. Melker har stort tålamod och tar sig verkligen tid att leka och busa med sin stora lilla kusin. Kärlek!
Malte och Meja börjar också hitta varandra. Malte uppskattar inte alltid Mejas närgångna kramar och pussar men det går bättre och bättre för varje gång. Nu hittade de ett gemensamt intresse i att peta med pinnar i vattnet, mata fåglar och kasta sand. Knappt fyra månader och ett halv huvud skiljer dem åt.
Malte är verkligen en kopia av min bror när han var liten. Nu är det inte lika uppenbart som för något år sedan. Då var det som att förflytta sig typ 35 år bakåt i tiden. Häftigt och läskigt på samma gång.
Lille Skutt själv. Min finaste bror, Daniel.
Noah lapar sol i gungan. Fasters sötnos!
Delvis misslyckad bild men jag älskar glädjen i Mejas ansikte. Att gunga med Melker är toppen för han kan göra riktigt hög fart.
Morfar Bosse är en riktig lekfarbror och är superpopulär hos alla fyra kusinerna. Här med Meja.
Småttingarna igen. Här på jakt efter grannens katt med målmedvetna steg.
Mamma gosar med Noah i lekparken.
Promenaden avslutas med fika i solen på baksidan. Tack allihopa för en fantastisk helg! Det gör vi om snart igen.

Kommentarer
Postat av: Broder D.

Tack själva, supertrevligt!

Härliga bilder också.

Men det där om 35år sedan kan ju inte stämma!!?

Max 25 ;)

Kramar från oss.

2012-03-27 @ 21:33:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0