Nyårsafton 2011

Vi firade in det nya året tillsammans med nyvunna vännerna Magnus och Anna-Karin.
Anna-Karins söta syster Kerstin var också med...
... liksom hennes man Mark (engelsman) samt deras...
... übersöta dotter Maja. Maja är 7 veckor yngre än sin kusin Signe och tre veckor yngre än vår Meja. Tre tjejer födda inom loppet av 3 månader. Är inte det coolt?
Anna-Karin och Kersins föräldrar var också med. Tyvärr minns jag inte deras namn, men de är mycket trevliga värmlänningar. Både Tobbe och jag njöt av att höra utpräglad värmländska igen. Det var inte igår...
Vi firade in det nya året på vårt resort. Vi hade väl allesammans ganska lågt ställda förväntningar men döm av vår förvåning så blev det en mycket lyckad kväll. Den thailändska buffén lämnade kanske en del övrigt att önska, det var ju samma rätter som vi ätit nu i knappt tre månader, så det var väl kanske ingen gastronomisk upplevelse men ändå helt okej. Från klockan 19.00 och fram till midnatt bjöds vi även på allehanda underhållning. Allt i från thaiboxning, traditionell thailändsk (?) dans (kunde lika gärna varit kinesisk), lekar för både barn och vuxna, en kamp där två män slogs med riktiga (!) svärd. Men huvudnummret för barnen var i varje fall elefantshowen med den söta lilla elefanten som gjorde massa konster och som de spökat ut med draperade silkestyger med fransar.
En bonusbild på finaste Anna-Karin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0