Long Beach

Igår tog vi en taxi till Long Beach, d v s nästra strand söderut på Koh Lanta. Den stranden hade lite annorlunda karaktär. Här fanns mycket era snäckor och ovanpå sanden låg det mycket krossade snäckskal - vacker att se på, mindre skönt att gå på. Det är också lite mindre exploaterat på Long Beach (inte för att det är särskilt exploaterat på Klong Dao heller men i relation till varandra) och du hittar t ex ingen skräddare utmed stranden.
Att jaga eremitkräftor är ett roligt nöje. Här på Long Beach hittade vi några riktigt stora och ettriga saker.
Småsten och slipade snäckskal fanns det gott om på stranden. Vackert! Vi gjorde några riktigt fina strandfynd också i form av snäckor. Jag ska visa dem någon dag. Melker kallar dem pussmunssnäckor!
Man kan göra mycket roliga saker med snäckskalsbitar. Fredrik the vampyre! Inte särskilt farlig och ganska söt!
Gustav och Melker leker med eremitkräftorna på stranden.
Precis bredvid oss på stranden fanns den här baren/restaurangen. Hur enkelt och mysigt som helst  och självklart en massa kulörta lampor som sig bör här i Thailand.
Anna-Carin och jag avslutade besöket med varsin cocktail skönt tillbakalutade i varsin solstol. Härlig avslutning på den stranddagen.
Jag valde klassikern Pina Colada. Mumsig var den och mumsigt var även det lilla bordet. Lagom slitet och vackert åldrad. Det hade gärna fått följa med hem.

Kommentarer
Postat av: Helen// (cbaqke på Styleroom)

Underbart o följa Er på resan!! Spännande o se vad Ni har för Er.........härligt med allla fina bilder oxå!!

Helen//

2010-10-31 @ 08:45:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0