Lugn helg!

Vi har haft en lugn och skön helg. I fredags passade vi på att uträtta lite ärenden sedan goda vänner avbokat en middagsdate. Lördagen bjöd på soligt väder men vinden var ganska kylig så det en fördrink ute men de grillspetten intogs vid köksbordet tillsammans med familjen Lundquist. På söndagen var vindarna snällare och det blev en heldag i trädgården. På eftermiddagen sålde vi vår gamla bil vilket vi firade med en glass i hamnen. Kul! Nu finns det lite pengar till att renovera ett av badrummen. Frågan är bara vilket vi ska göra först! Det rosa på övervåningen är egentligen i bättre skick men gör vi det så är hela övervåningen klar. Bestämmer vi oss för det nedre blir det ett lite större projekt för då tar vi även tvättstugan, gästrummet och hallen i samma veva. Det lutar nog mot det senare men vi ska fundera ett varv till. Nedan några bilder på våra små skatter.
Meja - med världens gosigaste (och största) kinder - sitter i vagnen och myser.
På torsdagkvällen tog vi fram poolen för säsongen. Under lördagen var det 15-16 grader då Melker och Wilmer tog årets premiärdopp. På söndagen stod termometern på 19 grader och då var barnen i lite längre stunder! Här håller Melker på att fiska upp lite gräs och skräp som hamnat i poolen.
Båda syskonen på samma bild. Det är roligt att se dem nu. De är verkligen förälskade i varandra. Båda skiner upp när de får träffa varandra. Melker vill fortsatt gärna att Meja ligger en stund hos honom när han ska somna och de turas om att väcka varandra på morgonen. Melker blir irriterad på Meja när hon sträcker sig efter hans DS-spel hela tiden men han vill ändå sitta nära, nära. Meja skrattar högt av lycka när Melker busar med henne. Tobbe och jag får anstränga oss betydligt mer om vi ska locka henne till gapskratt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0