Julen 2009

Vi njuter av att vara lediga tillsammans ytterligare några dagar. På måndag börjar allvaret igen med skola för Melker och jobb för Torbjörn. I nästan en och en halv månad har vi haft extra mycket tid tillsammans. Så lyxigt. Men hur det än är så ska det bli skönt att få tillbaka lite rutiner - inte minst för Melker som helt har ställt om dygnet under jullovet. Vi har haft ett jättefin jullov med massor av snö och kyla och lugna, lata och otvugna dagar tillsammans med vänner och familj. Här är ett axplock av bilderna från juldagarna.

Ovan är bilder från julafton. Melker och Meja i nya och fina kläder. Dagen till ära flyttade vi in köksbordet i vardagsrummet och hängde upp den gamla ljuskronan från tiden i Karlstad. Julbord och julklappsöppning tillsammans med Tobbes föräldrar, syster och hennes man och Melkers båda kusiner.

Ovan är bilder från annandagen då vi firade julafton tillsammans med min familj: mamma, pappa, bror, svägerska och lillkusinen Noah (som förresten ska bli storebror i mars). Fin bild på mamma. Lika fin bild på Daniel och Noah. Noah igen och så lite godsaker. Och så några bilder från pulkabacken ett stenkast ifrån vårt hus. Tobbe byggde ett hopp - Melker flög över - Noah gled över - och Meja sov gott i bilstolen.

Och så slutligen lite miljöbilder hemifrån och en bild på årets lussebullar.


Kommentarer
Postat av: Veronica - Vera Photo

Vilka underbara bilder, vad mysigt ni har haft det! =)



Önskar en God Fortsättning!

2010-01-06 @ 09:27:38
URL: http://www.veraphoto.se
Postat av: Diana Westöö

Åhhh, vilka underbara dagar och härliga, härliga bilder! Blir så glad att se att du fotar så mycket!



Jag längtar också lite till vardagsrutinerna igen, samma här, dygnet är helt förskjutet för barnen (mitt eget fel, det var väl jag som började antar jag).



Melker och Meja är fantastiskt söta tillsammans och så fint klädda på julafton! Ljuskronan är fantastisk vacker, den fann sin plats!



I den tomma ramen passar en bild på Meja i magen perfekt! ;) (senast under nästa vecka kommer du åt bildgalleriet!)



Njut ordentligt nu de sista dagarna av ledighet!

KRAM

2010-01-06 @ 23:50:06
URL: http://www.dianawestoo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0