Sunrise beach & Serendipity Resort

I ärlighetens namn var vi ganska lata de tre dagarna vi var på Lipe. En halvdags snorkelutflykt och resten av tiden vid hotellet. Men igår eftermiddag släpade jag i varje fall med familjen till Sunrise beach. Några andra svenska hotellgäster hade hittat ett mysigt ställe som de tyckte att vi skulle söka upp. Sagt och gjort vi tog oss ut fram till Sunrise beach och gick så långt söderut vi kunde komma och där, klättrande utmed en bergvägg, hittade vi nyöppnade pärlan Serendipity Resort med nio Seaview Bungalows och en restaurang. Smakfullt byggt, inrett med röda och orange kuddar och med magisk utsikt över Indiska oceanen blev det genast en favorit och ett ställe att återkomma till, dock utan små barn.
Stället är byggt i olika etage och med olika terrasser med en fantastisk utsikt.
Vackra träslag och halmtak.
Fina bungalows med terrasser och fina kuddar.
Enkelt och smakfullt och eko. 
Där nere sitter min familj.
Utsikt från den lilla stranden nedanför.
Som tur var kunde de erbjuda barnstolar med spänrem annars hade vår vistelse där blivit mycket kort med en ettåring som vill upptäcka allt. Två bamburör med färgpennor och ett papper gjorde också susen. Meja satt i knappt två timmar och plockade i och ur färgpennorna i burken. Mycket spännande uppdrag!
Döm av vår förvåning när vi sprang på Anna och Nicklas där. Vi visste förstås av Annas syster Fia att de skulle vara där och vi hade t o m fått namnet på deras resort men vi tänkte, liksom dem, att springer vi på varandra så gör vi. Och det gjorde vi, vid denna pärla dessutom. Det visade sig att Anna och Nicklas följt bygget av resortet på facebook och bokat en bungalow när det bara fanns mockup-bilder. Vilken fullträff de fick till. Vi satt i varje fall och snackade och drack lite gott i ett par timmar tills det blev mörkt och det var hög tid att få i sig lite middag. Anna och Nicklas åker vidare till Singapore imorgon för att bo och umgås med vänner de har där. Trevlig resa önskar vi.

Kommentarer
Postat av: Fia

Härliga bilder & vilken fantastisk miljö. Då var det bara vi som fattades då?! :) bästa Sis & Niclas och Ni!!!! nåväl, vi tar igen det :-)... killarna har börjat nedräkningen, bli inte förvånade om de sitter på eran trapp när ni kommer hem hi hi hi

2010-12-28 @ 09:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0