Fiskdamm

Idag har vi varit och fiskat på samma ställe som pappa och Melker var på för precis en vecka sedan. För 395 bath fick man en påse småfisk, ett kastspö och en ägare som hjälpte till med att sätta på bete och kroka dän ev. fiskar.
Så här ser det ut. Själva dammen/bassängen (eller vad det nu kan tänkas kallas) är ca 50x50 m och så en brygga ut. I nedre vänstra hörnet är det en bassäng i bassängen och där slängs fisken vi tar upp i för att sedan få tillbaka sin frihet.
Här har vi den trevliga ägaren som är med oss hela tiden. Han kände igen Melker från förra gången vilket var lite kul. Ibland får han hjälp av barnen också när de lyckas slita sig från den populära motorcykeln som de åker fram och tillbaka på. Föraren är 10 år och sedan är de i fallande skala tre till fyra stycken på motorcykeln.
Här har i varje fall minstingen lyckas slita sig en stund och är med och övervakar våra framgångar.
Och framgångar blev det. Av 40 kast hade vi napp på 35 och fick upp 20. De var som galna och hoppade efter betet. Mellan ett och två kilo vägde de styck så de gav i varje fall lite motstånd. Fem olika sorters fisk fick vi upp. Melker och jag fick varsinn tvåkilos. Superkul!
Här har Tobbe fått en fin rackare!
I närbild!
En till!
Meja har vaknat och beskådar fiskefesten från landbacken. Nöjd tjej!

Kommentarer
Postat av: Morfar

Härliga bilder!

Hälsningar från han som glömde kameran

2010-12-20 @ 17:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0