Nya kokböcker

Jag är liksom många andra klart nyfiken på Leilas nästa kokbok "One more slice", men jag ser också fram emot Alexandra Pascalidous "Min stora feta grekiska kokbok". Det grekiska köket ska tydligen vara världens mest hälsosamma. Spännande. Snart i en bokhandel nära dig.

Kommentarer
Postat av: Familjen W

Alexandras bok har jag beställt (men inte fått än) från Adlibris. Läste en artikel om henne (och boken) i Lantliv mat&vin där även ett par recept från boken fanns med och blev nyfiken på mer. Jag är dessutom ett stort fan av Johan Lindskog (fotograf) så jag kunde ju inte INTE köpa boken :)



One more slice står även på min önskelista, mycket för Wolfgang Kleinschmidts underbara bilder men sedan gillar jag ju Leilas inställning och förhållande till matlagning. A piece of cake var inget för mig, då jag inte gillar bakelser och sötsaker men denna kommer jag nog använda mycket.

2010-04-07 @ 11:55:45
Postat av: Kattis

Vilken mysig blogg, har kikat runt och jag tror minsann att vi delar inredningssmak :)



Passar på att tipsa om att Alexandra lagar mat i "Halv åtta hos mig" ikväll på 4:an. Då blir det grekiskt så jag antar att det är en preview av vad som finns i hennes bok :)

2010-04-08 @ 15:51:53
URL: http://frystaapelsiner.blogspot.com/
Postat av: Nicklasmaiken

Great site!!!

2011-10-05 @ 07:05:06
URL: http://nicklasmaiken.blogll.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0