Inbjudan och önskelista

På söndag bjuder vi på födelsedagskalas för de som vill komma och fira Melkers 7-årsdag. Fr o m 14.00 bjuds det på lättare lunch med efterföljande fika. Melker bjuder in alla han ser så vi är beredda på mycket folk :-). Han har också talat om för alla att hans önskelista snart kommer att finnas på bloggen och då är det väl bäst att jag inleder med att uppfylla det önskemålet - so here it goes:


- Fotbollsmål från Intersport

- Lego Starwars

- Lego Indiana Jones

- Gormiti - Nya Jord- och/eller Vulkanledaren

- Ett nytt större kastspö

- Snygga jeans stl 128

- Nintendo DS spel: New super mario bros

- Wii spel
- Pengar


I övrigt går vi in i en intensiv födelsedagsperiod som sträcker sig 1,5 månad framåt med start i helgen. Det blir en helg fylld med kalas -speciellt för lilleman. På fredag fyller min svägerska år så då far vi till Linköping på kalas. På lördag har Melkers stora kärlek Ella party och på söndag (samma dag som Melker) fyller även en av hans bästisar Martin år (det skiljer för övrigt 8 minuter mellan Melker och Martin. Det har gått i samma dagisgrupp och går nu i samma klass. Det är lite coolt). Dessutom fyller Arwid (min bästa väns yngsta son) 1 år. Men det kalaset missar vi tyvärr och får ta igen vid ett annat tillfälle.

Kommentarer
Postat av: Carina

Fotbollsmålet ser häftigt ut. Det kommer han nog att gilla.

Kram/

Carina

2009-08-11 @ 23:04:41
URL: http://englimtavmittliv.blogg.se/
Postat av: Diana W

Det var ingen dålig önskelista det :) Det där Nintendo DS verkar vara kul. Kommer ihåg de där små askarna som var föregångare som fanns på min tid! Visste inte att det fanns sådana än! (om än lite mer modernare) Perfekt att ha med på resande fot i bil/båt/flyg/tåg.

2009-08-12 @ 10:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0