Full fart i helgen

I helgen har det varit full fart. I fredags var vi hembjudna till Mats, Anna, Katja och Mirriam. Kajsa (som har underbara barnklädesbutiken Busfröt) var också där med sin familj. Vi mumsade tacos, drack rödvin och njöt av några underbara dessertostar och varandras sällskap. Melker och jag drog oss tillbaka vid halv elvatiden då både lilleman och undertecknad var dödligt trötta (för min del var förklaringen sviter efter torsdagskvällens kundevent som slutade vid tvåtiden på natten).

I lördags var det städ- och röjardag här hemma. En sväng till soptippen och en ner på stan för några inköp. Till kvällen kom Marita, Kenneth, Wilhelm och minstingen Arwid -som ju föddes på Melkers födelsedag. Så sööööt. Vi käkade laxlasagne och sallad med hallon och getost (Fias recept). Till efterrätt åt vi mjölkchokladpanna cotta med hallon. Det var verkligen länge sedan sist. Tack goa vänner för en supermysig kväll.

Idag har vi börjat lägga kanalplast på pergolan. Det var lite pyssel innan vi förstod hur allt skulle se ut men tack vare älsklingens ihärdighet har vi nu kommit halvvägs. Bilder kommer förstås när allt är klart. Utlovade bilder på nya heltäckningsmattan i sovrummet dröjer några dagar till. Jag har knappt rört kameran denna helg eftersom det bara varit grått, mulet och regnit. Några bilder blev det i varje fall, bl a denna på en av helgens fredagsblommor (som inhandlades i lördags).

Kommentarer
Postat av: Evelyn, i hemmet

Helt fascinerad av bilden! :O

Kram, kram!

2008-09-08 @ 13:20:56
URL: http://ihemmet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0