Snapshots från helgen: Lördag

Bilder från farmors gamla lägenhet. Köket är i original från 60-talet (?) med låg diskbänk.
Lördag. Flyttstädning i farmors gamla lägenhet. Skrämmande samtal om farmor som har oregelbunden puls och skjutsas till sjukhuset av farbror med fästmö. Lunch hos mamma och pappa tillsammans med Daniel och Camilla (Noahs föräldrar). Fortsatt flyttstädning. Nytt samtal. Stabilt läge. Läkarna misstänker lättare hjärtinfarkt och behåller farmor för observation och utredning om ny medicinering. Skönt. Åker till farmors nya lägenhet , ställer i ordning möbler och plockar upp lite kartonger. Kvällsmat hos svärföräldrarna. Besök på kyrkogården. Tänder ljus för farfar, Kalle, Ingvar och Carola och alla andra som fattas oss. Njuter av en kyrkogård som badar i ljus. Vackert. Bilresa hem till Trosa. Softar i soffan med Beck-film.

Update: Tack för rättelsen Jörgen :-)

Kommentarer
Postat av: Jörgen

Tja!

Du vet att jag har lite morbid humor men jag visste inte att du hade det också. Korrektur läs din text om farmor, oregelbunden puls och skjutas... till sjukhus,lägg till ett s genast. Hare bra och hälsa Tobbe och Melker.

2008-11-05 @ 09:03:05
Postat av: Malin

Ser ut att vara en otroligt välstädad lägenhet.

Flyttar själv om 3 veckor och ser inte fram emot att flyttstäda. Men det måste göras, så det är bara att hugga i. Phuuuuuu!!!!!



/Malin

2011-05-16 @ 19:54:02
URL: http://www.hittafestlokal.se
Postat av: Malin

Ser ut att vara en otroligt välstädad lägenhet.

Flyttar själv om 3 veckor och ser inte fram emot att flyttstäda. Men det måste göras, så det är bara att hugga i. Phuuuuuu!!!!!



/Malin

2011-05-16 @ 19:56:28
URL: http://www.hittaflyttstadning.se
Postat av: Josse

Ett bra sätt att komma från städningen är att ta hjälp av en städfirma. Städfirman hjälper till med både flyttstädning och vanlig hemstädning.

/Josse

2012-03-19 @ 21:25:18
URL: http://www.hitta-stadfirma.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0