En festlig helg

Det har varit stiltje på bloggen sedan i onsdags. Anledningen är många sena kvällar. I torsdags kväll ledde jag tillsammans med en kollega en fokusgrupp med några av SJs kunder. Gruppdiskussionen, som är en del av ett pågående forskningsprojekt, ägnades åt vad man kan göra för att utveckla SJs resegarantier.

I fredags kväll var det dags för sommaravslutning med min avdelning. Högst upp i vår huvudbyggnad vid Gullmarsplan finns en festvåning som dagligdags används som lunchrum och konferensvåningen. En stor solterass och panoramafönster från golv till tak i alla vädersträck bjuder på hänförande utsikt över hela Stockholm. Där bjöds vi tillsammans med våra respektive på en smarrig sommarbuffé och fantastisk magishow av Göran Strandberg. Hur får man ner ett bowlingklot i en attachéväska? Senare på kvällen fick vi också en lektion i merenge. Klockan 03.00 stängde vi av musiken i festlokalen och en halvtimma senare släckte Tobbe och jag lampan på hotellet.
Efter en lång brunch på hotellet for vi hem till Trosa . Efter en två timmar lång tupplur på eftermiddagen laddade vi om för ytterligare en fest. Denna gång var det våra godaste grannar som samlat dryga 35 vänner för en sen bröllopsfest. Även där bjöds vi på en god sammarbuffé och dryck därtill. Efter maten blev det livemusik med allsång lett av Franke och Pip. Efter detta dansade vi halva natten och återigen var vi hemma vid 03.30.
Igår vaknade vi vid tolv och fick bekräftat att vi inte är tjugo längre. Trots kontrollerat alkoholintag så kändes det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det blir nog en lugn midsommar... Eller, nja, kanske inte ändå...

Kommentarer
Postat av: Diana

HAHA, ja det är konstigt vad fort den där festenergin försvinner snabbt när man kommit över 25 års strecket ;)



Låter i alla fall som om du haft ett par riktigt härligt roliga kvällar, precis som det ska vara sommartid!



Vi kommer säkerligen att få tillfälle att träffas någon gång framöver även om det inte blev vid just det tillfället du hade i åtanke :)



Rinner timmarna iväg den här veckan så passar jag på redan nu att önska dig en trevlig midsommar!



Kram/Diana

2008-06-17 @ 08:19:59
Postat av: Diana

Glömde ju säga: jättehärliga bilder! Tycker om ditt fina ljus och den klarhet du får alltid lyckas få till!

2008-06-17 @ 08:20:54
Postat av: maria

http://ladiesmafia.mylava.net



kom in och umgås !

2008-06-17 @ 21:32:39
URL: http://hippamorsan.blogg.se/
Postat av: Erlingadine

Nice security code. Does it work?

2008-09-23 @ 14:44:35
URL: http://erlingadine.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0