Kontoret

Det är hög tid att visa upp utlovade bilder på kontoret. Projektet påbörjades veckan efter midsommar. Vi rev tapeter, satte upp renoveringstapet, målade tak och väggar vita, målade fönster och fönsterkarmar vita, lade in ekparkett och skruvade dit eklister.

Så småningom ska vi ha kontoret på nedervåningen men i väntan på flytt beslutade vi oss för att behålla vårt nuvarande möblemang: 3 Billy bokhyllor och ett stort skrivbord i vinkel, allt i bok (jättefult, jag vet) och från IKEA. Det oranga träslaget fick således bestämma färgvalet på detaljerna i rummet. I början av juli fick ni se en sneak peak  av färgvalet  och några detaljbilder (se nedan).

image118
Sedan dess har vi gjort några småinköp i form av en lampa från Bolagret, en mobil från Granit, en extern hårddisk från Elgiganten, och en magnetlist med burkar från IKEA. Här är resultatet:

image182

Det blev helt okej, men jag kan inte låta bli att längta till när vi flyttar ned kontoret dit ned. Då skulle jag vilja ha det så här.

Kommentarer
Postat av: Lella

Ser jättefint ut!
Hoppas att din helg var bra, varmt var det i allafall :o)

2007-09-24 @ 22:14:28
URL: http://www.lellaslillstuga.blogspot.com/
Postat av: Camilla

Snygg tavla övanför stolen... har du nån närbild på den :)?? Härliga färger...

2007-09-25 @ 08:04:08
URL: http://husnr8.blogg.se
Postat av: Helen

Vilken massa snygga ting du har shoppat!

2007-09-25 @ 10:50:20
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: MO

Tycker det ser jättemysigt ut, men de saker du önskar dig är oxå fina. Där kan jag tänka mig att det är helt ok att sitta o jobba, el blogga lite, kram

2007-09-25 @ 19:20:03
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: Frida

Nej vad kul, jag har precis bloggat om orange!!

2007-09-25 @ 21:38:16
URL: http://www.cultdesign.blogg.se
Postat av: Maja

Vilket mysig kontor ni har fått till, fiffigt med "mobilen" för kort!

2007-09-26 @ 21:32:45
URL: http://cactusvit.blogg.se/
Postat av: Bodil

Lella: Tack. Vi hade en underbar helg. Första helgen på sju veckor som vi inte hade några planer så vi bara tog helgen som den kom. Kram.
Camilla: Hmm, det finns nog någon någonstans i arkivet. Jag ska leta annars får jag ta ett nytt kort på tavlan som mamman till en av mina bästa vänner målat. Kram.
Helen: Mmm, men jag skulle vilja ha den där klockan från Room också... Annars är jag nöjd för stunden. Kram.
MO: Ja, det är helt okej som arbetsrum, men nu har jag ju fått ett jobb som jag kan gå till varje dag och ändå komma hem till min familj efter arbetsdagens slut, och det är ju mycket bättre. Men det är här jag sitter och gör min inlägg på kvällen. Kram.
Frida: Ja, just det. Jag såg det. Du gör som alltid underbara inlägg med lika underbara foton. Orange känns alltid lite aktuellt så här när löven börjar skifta i färg. Men i år känns det lite extra aktuellt. Passar väl bra när 70-talets retro är i ropet. Kram.
Maja: Tack. Mmm, mobilen är jättemysig, jag har en på jobbet också.

2007-09-26 @ 23:17:40
URL: http://gladjeamnen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0