På bättringsvägen

image272

Även denna dag har jag tillbringat merparten av dagen i sjuksängen. Men nu återstår endast lite huvudvärk som nog kommer sig av att jag druckit för dåligt snarare än av själva förkylningen. Så imorgon är det dags att åka till jobbet igen. Det ska bli roligt. På kort tid har vi dragit in två riktigt roliga uppdrag som jag mer än gärna sätter tänderna i.

Ikväll har jag slagit in alla julklappar medan Tobbe har varit på fullmäktige och så har jag kollat på Äntligen Hemma Jul, ringt några samtal till goda vänner, stämt av inför helgen med min rara lillebror samt börjat läsa sista Harry Potter boken. Jag har med andra ord haft en riktigt lugn och behaglig kväll, men det är inte utan att jag saknar vår lilla prins. Melker, om du och morfar läser detta så saknar jag dig så det värker i hjärtat. Puss, puss. Jag älskar dig.

Imorgon blir det till att baka julgodis för hela slanten. Få se nu... kanske blir det Bounty, chokladknäck, mintkyssar... mmm

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Skönt att du är på bättringsvägen. Då får du ha en härlig dag imorgon! Julgodis... det lät gott! :-D

2007-12-19 @ 00:03:28
URL: http://fixaodona.blogg.se
Postat av: susanne f

Inget kul att vara sjuk, men bra att du är bättre.
Chokladknäck och bounty lät gott....får man receptet tro?

God jul
//Susanne

2007-12-19 @ 07:55:07
URL: http://bambuochbetong.blogg.se/
Postat av: Perlan

Godistillverkning låter smarrigt! Jag har gjort lite hemma, men tänkte fixa knäcken nu till helgen.. Annars hade jag inte fått göra annat än knäck hemma.. Dom tar ju slut så fort!
Skönt att det känner dig lite bättre!
kram

2007-12-19 @ 09:28:57
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Anne

Vilka mysiga bilder. jag gillar verkligen Village huset, jag vill ha ett vitt men husen har slutat tillverkas så det finns inga mer i affärerna. :(

2007-12-19 @ 17:20:54
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Kristina

snygg julgransmatta! var hittar man såna? :);)

2007-12-27 @ 12:02:29
Postat av: Bodil

Kristina: Hej och tack för din kommentar. Julgransmattan är köpt på rusta för 49 kronor. Den finns i rött, cerise och svart. Kram, kram.

2007-12-29 @ 00:02:51
URL: http://gladjeamnen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0