Operation sovrum är inledd

Igår började vi röja ur sovrummet. Den stora garderoben i bok som tidigare ägare lämnat kvar tömdes, skruvades isär och fick flytta in i förrådet på nedervåningen. Ikväll har vi skruvat isär den gamla trostjänaren Askerdal från IKEA (sängstommen). Den ska så småningom förpassas till återvinningsstationen. Farmors gamla byrå har fått flytta in på kontoret och sängarna har vi flyttat ut till allrummet där vi ska sova de närmsta nätterna. När rummet var tömt började vi sätta upp renoveringstapeten. En vägg är klar.

Nedan finns några före-bilder. Det framgår inte av bilderna men tapeten är ljusblå, vit och smalrandiga. På golvet ligger ett laminatgolv av bok. Imorgonkväll är i varje fall tapeterna ett minne blott. Vi har fortfarande inte inte bestämt oss för om vi ska lägga in heltäckningsmatta eller inte. Det beror på kostnaden. Och om vi väl bestämmer oss för en heltäckningsmatta så vet vi ju inte hur snart en mattläggare kan komma hit och lägga den på plats så för närvarande behåller vi golvet i väntan på beslut och tidplan. Våra Mina inspirationskollage för sovrummet hittar du här, här och här.

image261

Kommentarer
Postat av: tina

Ååh vad spännande med sovrumsrenovering...kul att få se sen!!! Tack snälla för gulliga grattishälsningen hos mej!!! Ha en fin onsdag!!
Kram på dej!

2007-12-05 @ 10:11:40
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: virvelvinden

Jag älskar renoveringar! Tycker också att du hade fint sovrum redan nu. Men ska bli skoj att få se det nya rummet :)
Kram

2007-12-14 @ 01:29:40
URL: http://virvelvind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0